Razi cu Rusu si Andrei

The Motans - „Paștele e o chestie de suflet, nu ține de dată”

The Motans ne-a povestit cum a petrecut de Paște!

The Motans ne-a încântat în această dimineață cu noul său single „Povestea unui naufragiat”, iar cu această ocazie, artistul a stat la povești cu Rusu și Andrei. Fiind a treia zi de Paște, am vrut să aflăm cum a petrecut Denis de Sărbători, așa că iată ce ne-a dezvăluit:

„Am lucrat cu o zi înainte de Paște. Și am ajuns acasă fix de Paște și aveam în frigider doar brânză light. Nu am avut ouă roșii de Paște. O aștept pe iubita mea să vină acasă, de la părinții ei, cu ouă roșii, ca să ciocnim. Paștele e o chestie de suflet, nu ține de dată”, a spus Denis.

De asemenea, artistul ne-a povestit mai multe despre noua sa piesă „Povestea unui naufragiat”, care are un titlu aparte.

„Vi se pare că piesa nouă are un titlu atipic? Mie nu mi se pare. Știți că eu sunt un mare fan Gabriel Garcia Marquez. El a scris „Relatarea unui naufragiat” și de aici s-a născut piesa asta, și apoi „Insula”. Dar au avut cumva aceeași soartă ca și Star Wars. Am lansat întâi „Insula”, care a fost compusă după, și apoi am lansat „Povestea unui naufragiat”, care a fost compusă înainte”, a spus The Motans.

Te invităm să urmărești mai jos întregul interviu cu The Motans, de la „Râzi cu Rusu și Andrei”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.