Razi cu Rusu si Andrei

Minelli - „Am început să cânt încă de la grădiniță, mă luau educatoarele și mă puneau pe catedră!”

Am profitat de vizita lui Minelli și am invitat-o la povești cu Ana, Rusu și Andrei.

„Rampampam” s-a auzit astăzi live la Kiss FM! Așa că am profitat de vizita lui Minelli și am invitat-o la povești cu Ana, Rusu și Andrei. Toată lumea a ascultat măcar o dată hitul „Mariola”, însă, Minelli are în palmares multe alte piese celebre, dar și single-uri compuse pentru alți artiști, cum ar fi „Touch Me” pentru Antonia sau „NaNaNa” pentru Alina Eremia. Însă, puțini oameni știu că Minelli este activă în industria muzicală de foarte mulți ani, aceasta debutând alături de Lora, în urmă cu 14 ani.

Da, am făcut parte din trupa Wassabi, alături de Lora, Vero și Mona, acum… 13-14 ani. Asta a fost debutul meu, când m-a cooptat Marius Moga în trupa Wassabi. Pot spune că acela a fost un pas mai mare în cariera mea, era Moga totuși. Dar eu am început să cânt încă de la grădiniță, mă luau educatoarele și mă puneau pe catedră, mă rujau și eram mascota lor. Dar de pe la 11 ani am început să îmi fac o trupă și să cânt mai serios, mergeam și cântam prin Slobozia cu verișoara mea”, a povestit Minelli.

De asemenea, artista ne-a dezvăluit că nu obișnuiește să își caute numele pe Google, însă citește comentariile pe care le primește pe YouTube.

Mă uit la comentarii, dar depinde ce stare de spirit am. Dacă am o stare proastă, nu mă uit, pentru că nu vreau să mă simt și mai rău. Totuși, la ultima piesă au fost reacții bune, la fel și la Mariola. Dar se mai nimerește și câte un comentariu de hate. Dacă ai o stare proastă, vezi fix comentariul acela negativ, care te afectează instant. Așa că prefer să stau cuminte și să nu mă uit”, a povestit Minelli.

Dacă vrei să afli mai multe despre Minelli, te invităm să urmărești mai jos întregul interviu din studioul Kiss FM!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.