Hot On Kiss

Te pasionează cărțile și filmele? Atunci hai cu noi la FestivalYA!

Kiss FM te invită la cel mai tare festival, dedicat iubitorilor de lectură!

Dacă sari din carte-n film în căutarea aventurii, iar secția de #YoungAdult e magnetul tău din librărie, Kiss FM te invită la cel mai tare festival!

Pune semn în calendar: în săptămâna 10-16 mai te întâlnești online cu super-autori, participi la workshopuri gândite pentru tine și iei contact cu cititori care stau până târziu să citească aceleași aventuri ca tine!

Anul acesta, noua ediție de FestivalYA te așteaptă cu o mulțime de discuții interesante despre cărți ecranizate, scriitori și producători.

Iar pe lista de invitați se vor afla următorii autori: Patrick Ness, Maureen Johnson, Alex Moldovan, Margaret Rogerson, Jennifer Niven, Rachel Cohn & David Levithan, Hafsah Faizal, Krystal Sutherland, Benjamin Alire Sáenz, Anne-Sophie Jouhanneau + mulți alții.

Printre workshop-urile pregătite se vor număra ateliere de scriere creativă, cinema, video games, sănătate emoțională, ateliere de filme & texte + multe altele.

Participarea la evenimente este gratuită, însă locurile sunt limitate. Înscrie-te aici la atelierele și întâlnirile la care vrei să participi.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.