Razi cu Rusu si Andrei

Spike - „Am ajuns în depresie din cauza nevalidării”

Spike și Killa Fonic au stat la povești cu Rusu și Andrei.

În această dimineață, Spike și Killa Fonic au stat la povești cu Rusu și Andrei, și ne-au dezvăluit cum au ajuns să colaboreze cu băieții de la Senet pentru noul lor single „Jumătăți. Piesa s-a auzit și pe Kiss FM în această dimineață și are mari șanse să fie unul dintre hiturile verii. Din păcate, nu am avut parte de un moment live, deoarece în studioul Kiss FM a fost prezent doar Spike, în timp ce Killa Fonic a intrat în direct prin telefon, dezvăluindu-ne că este extrem de matinal.

Eu mă trezesc în fiecare zi la 6:30. Nu știu cum fac asta. Dar dacă te forțezi puțin să faci asta, e minunat. Iar la 12 noaptea, cel târziu, sunt în pat. Artișii baganbonțesc prea mult și uită să se pună pe primul loc.  Atunci când artiștii pun viciile pe primul loc, atunci se strică treaba”, a transmis Killa Fonic.

Eu mă culc pe la 4-5 dimineața și mă trezesc pe la 5-6 seara. Dacă eu și Killa am împărți un apartament, nu ne-am întâlni deloc”, a spus Spike.

De asemenea, Spike ne-a povestit cu sinceritate despre depresia cu care s-a confruntat și ne-a dezvăluit care a fost soluția care l-a ajutat să treacă peste acel moment.

Cred că am ajuns în depresie din cauza nevalidării. Asta simțeam eu în acea perioadă. Voiam să fac ceva, nu mi-a ieșit. Am tot încercat să mă duc într-o direcție și nu mi-a mers. Am ajuns la 30 de ani, m-am speriat puțin și asta m-a dat peste cap. Financiar nu-mi mergea, artistic nu-mi mergea. Eram tot timpul cu un picior în spate.  Și după ce mi-am dat seama că nu mai pot să o țin așa, am decis să mă apuc de meditație. Iar după meditație, indiferent că lucrurile mergeau bine sau nu, eu eram ok. Pentru că nu mă mai scufundam în stările alea de genul „O, Doamne, acum ce fac?”. Apoi am scos albumul Propaganda, piesa „Manele” și de atunci a reînceput treaba”, a povestit Spike.

Se pare că artistul a găsit soluția în meditație, iar acest tip de terapie l-a ajutat să treacă peste depresie și să își găsească echilibrul.

Atunci când meditezi, îți iei o pauză de la gândit. (...) Trebuie să îți oprești gândurile, tot timpul ai o voce în cap care îți vorbește. Mereu te gândești la o gramadă de lucruri și niciodată nu trăiești în prezent, ești mereu prins ori în problemele din trecut, ori te gândești ce faci mâine. Practic, meditația te aduce puțin cu gândul la tine. Te face conștient de tine, îți vezi mai ușor problemele, ești mai puțin stresat”, a transmis Spike.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.