Razi cu Rusu si Andrei

Loredana - „E foarte mișto să creezi controverse, într-o lume în care nimic nu te mai șochează”

Cum a luat naștere hitul „Fericire”? Loredana și Costi Ioniță au povestit totul la Kiss FM!

Loredana și Costi Ioniță ne-au vizitat în această dimineață la „Râzi cu Rusu și Andrei” și ne-au povestit mai multe despre cum a luat naștere hitul „Fericire”, care a ocupat timp de trei săptămâni prima poziție în Trending, pe YouTube. Deși piesa a stârnit o mulțime de controverse, cântecul a ajuns să fie ascultat și în afara granițelor țării, înregistrând peste 10 milioane de vizualizări pe YouTube.

E foarte mișto să creezi controverse, într-o lume în care nimic nu te mai șochează, nu te mai impresionează sau nu mai atinge sufletele cumva. Sunt foarte multe lucruri care au devenit ca o rutină. Trăim în această perioadă de pandemie într-o continuă rutină, și mai mare decât înainte, când viața era normală. Și cred că oamenii au oamenii au avut nevoie de ceva spicy, de un condiment magic care să le aducă o emoție”, a spus Loredana despre piesa lansată în colaborare cu Costi Ioniță.

Dacă ai ascultat deja piesa „Fericire”, probabil știi că aceasta este interpretată de o mulțime de artiști, iar lista îi cuprinde pe Costi, Jador, Loredana, Florin Salam, Culita Sterp, Baboiash, Nicu Paleru, Stefan de la Barbulesti, Adi de la Valcea,  Jean de la Craiova si Vali Vijelie.

Însă, fanii s-au întrebat de ce lipsește din această ecuație celebrul Adrian Minune, iar Costi a lămurit lucrurile în această dimineață: „Eu l-am sunat pe Adrian pentru această piesă, dar atunci era răgușit de vreo săptămână. Iar noi ne-am grăbit cu acest proiect”, a dezvăluit Costi Ioniță.

Costi nu a fost deloc afectat de reacțiile răutăcioase ale românilor și consideră că „Fericire” este o piesă de succes: „Până acum câteva zile, piesa ”Fericire” a fost în topul 50 mondial! (…) Succesul se numără în… numere, indiferent cum ar fi ele”.

Te invităm să urmărești întregul interviu cu Loredana și Costi Ioniță, mai jos!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.