Razi cu Rusu si Andrei

Costi Ioniță: „Eu l-am sunat pe Adrian Minune pentru piesa „Fericire”, dar atunci era răgușit”

Costi Ioniță și Loredana au povestit totul despre piesa „Fericire”!

Loredana și Costi Ioniță ne-au vizitat în această dimineață la „Râzi cu Rusu și Andrei” și ne-au povestit mai multe despre cum a luat naștere hitul „Fericire”, care a ocupat timp de trei săptămâni prima poziție în Trending, pe YouTube. Deși piesa a stârnit o mulțime de controverse, cântecul a ajuns să fie ascultat și în afara granițelor țării, înregistrând peste 10 milioane de vizualizări pe YouTube.

Dacă ai ascultat deja piesa „Fericire”, probabil știi că aceasta este interpretată de o mulțime de artiști, iar lista îi cuprinde pe Costi, Jador, Loredana, Florin Salam, Culita Sterp, Baboiash, Nicu Paleru, Stefan de la Barbulesti, Adi de la Valcea,  Jean de la Craiova si Vali Vijelie.

Însă, fanii s-au întrebat de ce lipsește din această ecuație celebrul Adrian Minune, iar Costi a lămurit lucrurile în această dimineață:

„Eu l-am sunat pe Adrian Minune pentru piesa „Fericire”, dar atunci era răgușit de vreo săptămână. Iar noi ne-am grăbit cu acest proiect”, a dezvăluit Costi Ioniță.

Costi nu a fost deloc afectat de reacțiile răutăcioase ale românilor și consideră că „Fericire” este o piesă de succes: „Până acum câteva zile, piesa ”Fericire” a fost în topul 50 mondial! (…) Succesul se numără în… numere, indiferent cum ar fi ele”.

De asemenea, Andrei l-a întrebat pe Costi în această dimineață, dacă a fost vreodată refuzat de un artist:

Nu m-a refuzat niciun artist până acum. Scuzați-mi lipsa de modestie, dar dacă tu vezi că te sună Costi, trebuie să răspunzi!”, a răspuns artistul.

Te invităm să urmărești mai jos întregul interviu cu Loredana și Costi Ioniță, de la „Râzi cu Rusu și Andrei”!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.