Cool Stuff

Ce asemănare! Kendall Jenner are o nouă sosie celebră

Cine este tânăra din Georgia devenită celebră pentru cât de bine seamănă cu Kendal Jenner.

Kendall Jenner este una dintre cele mai frumoase modele ale momentului, așa că nu este de mirare că mulți femei își doresc să semene cu ea. Și din câte se pare, există cineva care chiar seamănă izbitor cu celebrul model.

Internauții i-au găsit o nouă sosie lui Kendall. Femeia, pe nume Teona Chachua, originară din Georgia, a devenit populară pe rețelele de socializare atunci când utilizatorii au observat cât de bine seamănă cu modelul. Iată întreaga poveste!

Simțindu-se flatată, Teona a acceptat cu bucurie comparația și spune că acest lucru „i-a crescut încrederea în sine”. Mai mult, asemănărea dintre ele este atât de mare încât tânăra este deseori oprită pe stradă de fanii modelului.

Așa cum a povestit chiar ea, Teona are și propria glumă de familie, potrivit căreia cele două ar putea fi cumva rude. Dar asta nu e tot! Kendall nu este singura celebritate cu care a fost comparată. Ea a dezvăluit că fanii ei i-au spus adesea că seamănă foarte bine cu Emily Ratajkowski și chiar cu Sandra Bullock.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.