Razi cu Rusu si Andrei

De ce și-a schimbat Tataee numele în „Tata Vlad”?

Ce spune Tata Vlad despre viitorului trupei B.U.G Mafia?

Tata Vlad ne-a sunat tocmai din Barcelona, în această dimineață, și ne-a povestit mai multe despre colaborarea sa cu AMI, pentru piesa „Enigma”. Însă, Rusu și Andrei au profitat de ocazie și l-au întrebat pe celebrul rapper, de ce și-a schimbat numele de scenă, acesta fiind cunoscut pe piața muzicală ca „Tataee”.

Am zis să fie ca în cazul lui Benjamin Button, o să tot evolueze numele meu. De la Tataee, la Tata Vlad, apoi la Vlad, Vlăduț, Vlăduț cel mic și tot așa.

În Asia există un site care se numește tataee.com și nu e al meu. Unde se întâmplă un fel de prostituție, și atunci am zis... dacă nu e al meu, e o problemă., a povestit Tata Vlad.

Chiar dacă s-a mutat de patru ani în Spania, Tata Vlad continuă să facă muzică alături de colegii săi de la B.U.G Mafia, iar totul se desfășoară acum online.

B.U.G Mafia a pregătit mai multe piese pentru vara asta, dar nouă nu ne place să vorbim înainte despre asta. Când avem piesele gata, le lansăm și toate bune!, a spus artistul.

De asemenea, Tata Vlad a vorbit în această dimineață și despre genul trap, pe care trupa B.U.G Mafia l-a abordat de mai multe ori.

Am fost etichetați ca fiind artiști oldschool,  pentru că suntem de foarte mult timp pe piață, dar noi nu am sunat niciodată oldschool. Iar trap ascultăm de când a apărut, de prin 2003. Iar de prin 2007-2008, ascultăm exclusiv numai trap. Deci e o treabă naturală pentru noi.

Noi nu avem o rețetă neapărat, dar ne-am dorit de mult timp să facem piese care să sune a trap. Prima piesă B.U.G Mafia, care a sunat a trap, am lansat-o prin 2005 – 2006. De atunci tot facem piese care sună a trap”.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.