Razi cu Rusu si Andrei

AMI, despre noile sale piese: „O să auziți ceva diferit de la mine!”

AMI a cucerit topurile cu piesa „Enigma”, pe care a lansat-o alături de Tata Vlad de la B.U.G Mafia

AMI a cucerit topurile cu piesa „Enigma”, pe care a lansat-o alături de Tata Vlad de la B.U.G Mafia. Noul single ocupă locul 13 în Trending, iar videoclipul are peste 1.4 milioane de vizualizări. Să fie acesta hitul primăverii?

AMI a venit în această dimineață la Kiss FM și a stat la povești cu Rusu, Andrei și Ana, cărora le-a dezvăluit mai multe despre „Enigma”, dar și despre albumul la care lucrează.

Clipul acesta înseamnă multe stări. O furtună de sentimente, prin care trece o femeie. Și prin care pot spune că trec și eu. Am uitat să menționez că „Enigma” este prima piesă de pe albumul ce poartă același nume, care va fi plin de povești și de emoții. Iar acest single a dat startul poveștii misterioase pe care v-am pregătit-o. Undeva prin toamnă sper să lansez albumul cu totul. Și sunt mândră că primul pas din această călătorie a fost făcut alături de Tata Vlad.

Albumul o să conțină mai multe colaborări surpriză, dar și multe piese foarte faine și diferite. O să auziți ceva diferit de la mine. O să fie un mix, așa cum sunt și sentimentele noastre până la urmă”, a spus AMI.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.