Kiss Music News

Patru cântărețe de la noi care s-au confruntat cu relații toxice

Patru artiste din România au suferit din cauza relațiilor toxice, dar au avut puterea de a merge mai departe și a de a fi un exemplu pentru alte femei.

Chiar dacă piesele lor vorbesc despre o dragoste perfectă, câteva artiste din România s-au confruntat cu adevărate probleme în viața de cuplu, trecând prin clipe grele din cauza partenerilor lor. Agresivitatea fizică și verbală se pot transforma în experiențe cumplite pentru multe femei, așa că dacă te confrunți cu astfel de probleme în relație, nu uita că poți cere oricând ajutor specializat. Iată mai jos poveștile a patru artiste din România, care au suferit din cauza relațiilor toxice, dar care au avut puterea de a merge mai departe și a de a fi un exemplu pentru alte femei.

Roxen

Roxen ne-a cucerit cu piesele sale pline de emoție, iar numele său a fost pe buzele tuturor atunci când a fost aleasă să reprezinte România la Eurovision. Însă, în spatele succesului muzical, tânăra artista s-a confruntat și cu momente mai puțin fericite, anul trecut, din cauza unei relații toxice.

Roxen a vorbit în premieră despre fostul său iubit, în cadrul unui interviu pentru revista Viva, unde a dezvăluit mai multe detalii despre evenimentele neplăcute din viața sa.

„Ne-am certat foarte rău în toiul nopții, eu m-am speriat, iar vecinii au auzit și au chemat autoritățile. Era o relație toxică, așa cum, din păcate, există foarte multe, care m-au panicat atunci și m-au făcut să-mi fie teamă”, a povestit Roxen.

Alexandra Stan

În urmă cu opt ani, un episod violent a zguduit showbiz-ul de la noi. Alexandra Stan a fost agresată crunt de către Marcel Prodan, iubitul și impresarul ei de la acea vreme.

Alexandra Stan și Marcel Prodan au avut atât o relație profesională, cât și una personală. Cei doi au fost un cuplu timp de trei ani, dar povestea de iubire s-a terminat violent. După o ceartă apărută în timp ce mergeau cu mașina, cu o viteză considerabilă, lucrurile au escaladat și s-a ajuns la violență fizică.

„În ziua în care s-a întâmplat, m-a chemat la repetiții și m-a făcut în toate felurile. Dar am înțeles că și agresorii au probleme mentale. Am trecut peste, dar cu greu. (…) În niciun caz. Am tras de volan pentru că mă bătea, îmi dădea mulți pumni.

Dacă ar fi vrut să se despartă de mine, de ce nu m-au lăsat în pace, de nu au rupt contractul? Mie îmi era anulat dreptul de a apela la un avocat, în acel contract. Când am fost la un avocat și mi-a spus că nu este ok, am abordat subiectul, ei au reacționat imediat”, a declarat cântăreața.

Dincolo de agresiunile fizice, Alexandra Stan și-a dat seama că echipa ei îi fura milioane de euro. În plus, artista susține că după acel incident de agresiune fizică, din cauza fricii ar fi depus plângere penală mult mai târziu.

Alessia

Alessia, cunoscută pentru hiturile „Hacker de sentimente” și „Find Me”, a trecut prin clipe grele în ultima perioadă, din cauza relației de cuplu. Ultimii ani au fost extrem de dificili pentru artistă, aceasta confruntându-se cu probleme de sănătate, dar și cu momente de tensiune cu fostul iubit, care este și tatăl băiețelului ei.

Timp de 11 ani, ea a avut o relație cu un bărbat pe nume Ionuț, iar din această poveste de dragoste s-a născut un băiețel, pe nume Alvin. Deși viața lor a luat-o pe drumuri separate, tensiunea dintre ei continuă.

Alessia și fostul său partener duc o luptă grea în tribunale pentru custodia celui mic, însă problemele nu se opresc doar aici. Cântăreața le-a spus fanilor săi de pe Instagram că a obținut un ordin de protecție împotriva lui Ionuț din cauza faptului că ar fi fost agresiv. Acesta a fost și motivul pentru care ea a plecat împreună cu cel mic în Constanța.

Lora

Înainte de a forma un cuplu cu Ionuț Ghenu, Lora a fost căsătorită cu comediantul Dan Badea, alături de care a trecut prin momente dificile în timpul căsniciei. După divorț, Lora a făcut o serie de declarații șocante, dezvăluind că s-a confruntat cu o relație toxică timp de mai mulți ani:

O să fiu foarte sinceră fără să fiu melodramatică. Am acceptat să rămân într-o relaţie în care iubitul meu devenise agresiv fizic, lucru care s-a întâmplat după ce am tolerat agresivitate verbală. Mi s-a cerut să aleg între a cânta şi el, iar o altă limită a fost minciuna pe care mi-a spus-o când susţinea că îşi doreşte familie şi copil şi apoi mi-a spus că nu vrea copil. A durut cum nu vă puteţi imagina, pentru că îmi spunea cine o să mai meargă în locul meu la concerte! În momentul ălă, clar ai iubit o proiecţie. Ultima dată când am suferit foarte tare am urlat în pernă şi m-am ascuns în baie, stăteam înghesuită şi am plâns ca un copil mic. De când m-am despărţit de fostul meu soţ, ne-am mai întâlnit şi ne-am salutat, dar acum nu aş putea să-l mai salut”, a declarat Lora.

Dacă te afli într-o relație toxică alături de cineva sau dacă partenerul tău de viață este agresiv, nu uita că mereu poți cere ajutorul unui psiholog, sau poți semnala anumite agresiuni, la numărul de telefon 0800.500.333.

Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați a pus la dispoziția victimelor violenței domestice o linie telefonică gratuită, cu un număr unic de contact, 0800.500.333,  pentru a semnala situații de violență domestică, trafic de persoane, discriminare de gen sau dicriminare multiplă, reglementat de Legea nr. 217/2003 pentru prevenirea și combaterea violenței în familie. Acest serviciu este asigurat 24/24 ore, 7/7 zile. Numărul este apelabil gratuit din orice rețea cu acoperire națională.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.