Razi cu Rusu si Andrei

Tudor de la Fly Project: „Am călătorit în Siberia, când erau -56 de grade”

Fly Project a lansat oficial piesa „Millerba” în această dimineață, iar noul single s-a auzit și la Kiss FM.

Fly Project a lansat oficial piesa „Millerba” în această dimineață, iar noul single s-a auzit și la Kiss FM. Iar Tudor ne-a dezvăluit că vocea feminină de pe refren îi aparține Anastasiei, alături de care a mai colaborat pentru hitul „Mexico”. Iar dacă tot ne-a vizitat, Tudor a stat la povești cu Ana, Rusu și Andrei, și le-a dezvăluit cum a călătorit în Siberia, la -56 de grade.

Am călătorit în Siberia, când erau -56 de grade. Când am aterizat, ne-a anunțat pilotul că sunt -42 de grade și că urmează să aterizăm pe aeroportul Yakutsk. Și am zis că or fi -42 de grade sus, în aer, și că o fi mai cald la sol. Dar de fapt erau -42 de grade jos. Noi ne-am luat geci, dar aveam jeanși, și s-au făcut imediat tablă. Eram niște nebuni, cu jeanși tablă pe ei, la -56 de grade Celsius. Am avut două evenimente și unul dintre ele era într-un club. Și ce credeți, domnișoarele de acolo erau fix ca aici, la +22 de grade. Noi eram cu trei șube pe noi, murind de frică să nu înghețăm. Și fetele erau în rochițe, iar noi eram morți, nu știam ce să mai luăm pe noi”.

De asemenea, Tudor de la Fly Project ne-a povestit și despre colaborarea cu filmul „365 de zile” de pe Netflix, pe soundtrack-ul căruia a fost inlus și hitul „Toca Toca”.

Toca Toca a fost cumpărată acum doi ani. Încă nu am luat banii. Există două metode – poți să vinzi piesa fizic, sau pot să îți vină bani din drepturile de autor, după ce filmul va fi difuzat. Eu am ales ambele variante. Nu știu câți bani o să iau.  Filmul a fost no. 1 pe Netflix, aproape pe toate teritoriile. Așa că nu cred că vor fi bani puțini. Iar dacă vor fi, the next deal cu mine nu va mai exista. Drepturile de autor pentru acel film se colectează din toată lumea în 2021, pentru că producția a rulat pe Netflix în 2020, cel mai mult. Deci cumva la finalul anului acesta voi afla câți bani voi primi”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.