Razi cu Rusu si Andrei

Ruby & The Joint Venture - „Am vrut o bucată K-Pop pe noua piesă. Ni s-a părut interesant, ofertant și exotic”

Cine s-ar fi gândit că atunci când se unesc românii cu spaniolii și coreenii poate ieși un super hit?

Cine s-ar fi gândit că atunci când se unesc românii cu spaniolii și coreenii poate ieși un super hit? Iată că acest lucru s-a întâmplat, iar The Joint Venture, Lennis Rodriguez, RUBY și Hyemin au făcut echipă pentru piesa „Dale Gas”, care face deja furori în Spania. Iar acum a venit timpul să îi dăm play și la Kiss FM! Iar Ruby ne-a vizitat în această dimineață, pentru a ne dezvălui mai multe despre această colaborare magică.

„Noua piesă este o colaborare internațională, cu oameni talentați, de peste tot. Dacă am fi în La Casa de Papel, ne-am numi așa Medgidia, Coreea, America Latină, Spania, Reșița și București. Piesa este în spaniolă și în coreeană. Avem și o intervenție în coreeană, pentru că avem o artistă de acolo pe piesă,  Hyemin, care are un flow foarte mișto.

Mie îmi place să experimentez, îmi place faptul că deschidem din ce în ce mai mult granițele muzicii și că încercăm să facem astfel de colaborări.

Eu abia aștept să îi cunosc pe toți acești oameni. În luna iunie urmează să plecăm la Madrid, în promovare, pentru că piesa este deja difuzată acolo”, a spus Ruby.

În această dimineață, i-am avut cu noi la matinal și pe Zagga de la The Joint Venture, care ne-a povestit mai multe despre această colaborare, prin Zoom.

Hyemin e o artistă de K-Pop, stabilită în Madrid, unde e și fratele nostru, Mwolf, care s-a ocupat de piesă. S-a dus la studio, și a dat și bucata asta de K-Pop.  Ni s-a părut interesant, ofertant și exotic. E fix ce aveam nevoie pe piesă”, a spus Zagga.

Iar surpriza de la final, a fost salutul în coreeană al lui Hyemin, care i-a transmis și câteva complimente prin Zoom, lui Ruby.

Mi-a plăcut atât de mult să o văd pe Ruby în videoclip. Mi-a plăcut să o ascult, are o voce interesantă”, a spus Hyemin.

Tu ai apucat să asculți piesa? Dacă ai ratat momentul te invităm să-i dai PLAY chiar acum! Și nu uita că poți să o asculți și pe Kiss Latino, disponibil exclusiv pe Soundis.ro sau pe aplicația mobilă Soundis.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.