Razi cu Rusu si Andrei

Ce bine sună! Ruby a cântat în premieră la Kiss FM o parte din nou single compus de Connect-R

„Te sun io” se numește noua piesă pe care Ruby o va lansa în curând!

Ruby ne-a vizitat în această dimineață la „Râzi cu Rusu și Andrei” și ne-a povestit mai multe despre super-colaborarea sa cu The JointVenture, Lennis Rodriguez și Hyemin, pentru piesa „Dale Gas”, care deja a cucerit radiourile din Spania. Iar cu această ocazie, Ruby ne-a dezvăluit că urmează să lanseze o piesă în limba română, compusă de Connect-R.

Noua piesă se va numi – ”Te sun io” sau „Te sună Ruby”. Încă nu m-am hotărât. Piesa e făcută de Connect-R. Într-o zi vorbeam cu Ionuț Dimache la telefon și nu mai știu ce îi ziceam acolo și la un moment dat îmi spune ceva de Connect-R. Și zic ”Îl sun acum să îmi facă și mie o piesă, pentru că vreau neapărat una scrisă de el”. Îl sun și nu-mi răspunde. Connect-R e om ocupat.

 Și îi dau mesaj și îi zic: „O să te sun cu număr ascuns, cu numărul lui mamaie, cu toate numelere, noaptea, dimineața. O să te sun nonstop, până o să-mi faci o piesă”. Apoi îmi trimite Connect-R un mesaj audio și îmi spune „Până diseară îți dau un ghid”. Și ce crezi, mi-a trimis un ghid, mi-a spart fața, nu mi-a venit să cred. A doua zi am fost la studio, am tras piesa, și este foarte tare. Cred că de aici a venit și ideea piesei. A văzut pe ecran că îl sună Ruby și mi-a dat ignore, s-a gândit că sigur îl bat la cap să-mi facă o piesă”, a povestit Ruby.

Și asta nu a fost tot, artista a cântat live în premieră la Kiss FM un fragment din noua piesă pe care urmează să o lanseze, așa că poți urmări momentul mai jos!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.