Hot On Kiss

Kiss FM este în continuare radioul numărul 1 din România!

Kiss FM este în continuare cel mai ascultat radio din România, iar mulțumirile noastre se duc și de această dată către voi.

Kiss FM este în continuare cel mai ascultat radio din România, iar mulțumirile noastre se duc și de această dată către voi, cea mai cool gașcă de oameni care iubesc muzica! Datorită vouă ne menținem pe cea mai înaltă poziție, iar împreună cu voi formăm cea mai mare comunitate on air și online.

La Kiss FM, distracția începe în fiecare dimineață cu Ana, Rusu și Andrei, hiturile fresh le-ai asculți cu Andreea Berghea, doza de fun continuă cu Marian Maican și cu Alex Vidia, iar seara îți reîncarci bateriile cu DJ Yaang și OLiX!

În weekend-uri, Johnny și Soci îți dau trezirea de dimineață, apoi asculți cele mai tari piese ale momentului cu Ana Petcu și Cristi Nitzu, iar seara ai intrat in mood-ul de party, cu Marian Boba & Jonnessey! Tot la final de săptămână, Andreea Berghea îți aduce Kiss Top 40, clasamentul cu cele mai cool piese, votate chiar de către ascultătorii Kiss FM.  Iar în fiecare seară de sâmbătă, te distrezi „ca în club” alături de Partyul Kiss FM, care te așteaptă de fiecare dată cu șase ore de muzică.

Și ca să nu existe niciun fel de dubiu, vă lăsăm și datele oficiale:

Conform studiului de audiență realizat în perioada  11 ianuarie - 25 aprilie de IMAS - Marketing și Sondaje S.A. și MERCURY RESEARCH S.R.L, la nivel național Kiss FM este ascultat zilnic de 2.338.800 de persoane.

VĂ MULȚUMIM!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.