Cool Stuff

Cupluri celebre care se iubesc de ani zile, dar încă nu s-au căsătorit

Pentru multe cupluri, căsătoria este un obiectiv, dar nu și pentru ei!

Pentru multe cupluri, căsătoria este un obiectiv, visează la ziua cea mare și o planifică în cel mai mic detaliu. Însă, nu toată lumea se grăbește să ajungă în fața altarului alături de persoana iubită. Atât în străinătate, cât și în România, există o mulțime de cupluri de celebrități care demonstrează că dragostea nu depinde de un act.

Mai mult, în unele cazuri, aceștia sunt împreună de atât de mult timp, încât am presupune că s-au căsătorit. Iată câteva exemple de cupluri care nu au spus „Da!” și se iubesc în continuare, la fel ca în prima zi.

Eva Mendes și Ryan Gosling

După un deceniu de relație, Eva Mendes și Ryan Gosling au împreună două fiice, Esmeralda și Amada. Chiar dacă unii fani ar putea crede că cei doi s-au căsătorit în secret, nu au de ce să își facă griji, pentru că asta nu s-a întâmplat niciodată. Deși dacă vor face vreodată pasul cel mare, probabil că nici măcar nu vom ajunge să vedem rochia de mireasă a actriței, având în vedere că își țin relația foarte privată.

Shakira și Gerard Pique

Shakira și Gerard Pique sunt împreună din 2011 și au împreună doi copii, pe Milan și Sasha. Deși Shakira a declarat într-un interviu pentru Glamour că dacă s-ar căsători vreodată, ar face-o cu el, nu avem niciun indiciu că planifică ceva.

„Avem deja ceea ce este esențial, știi?”, spunea ea în 2014. „Avem o uniune, o dragoste unul pentru celălalt și doi copii. Cred că acele aspecte ale relației noastre sunt deja stabilite, iar căsătoria nu le va schimba”.

Vin Diesel și Paloma Jiminez

Lui Vin Diesel îi place să-și țină departe de ochii curioșilor relația cu modelul Paloma Jiminez. Actorul mai distribuie ocazional fotografii cu iubita sa, alături de cei doi copii ai lor. Cu toate acestea, el nu a vorbit niciodată despre motivul pentru care nu sunt căsătoriți, având în vedere că formează un cuplu din 2007.

Jason Statham și Rosie Huntington-Whitele

Deși Jason Statham și iubita sa, Rosie Huntington-Whiteley sunt logodiți de patru ani, încă nu intenționează să se căsătorească. Se pare că cei doi plănuiesc o nuntă în viitor, dar, potrivit declarațiilor modelului, ei așteaptă ca fiul lor să mai crească.

„Ne-am concentrat atât de mult timp pe munca noastră și între timp a apărut Jack”, a declarat ea pentru Extra în 2018. „Cu siguranță vorbim despre asta. Așteptăm cu nerăbdare momentul respectiv. De asemenea, nu este o prioritate pentru noi, suntem foarte fericiți. Cred că va fi distractiv să o facem atunci când copilul va crește puțin și va putea fi implicat în nuntă”.

Rose Byrne și Bobby Cannavale

Rose Byrne și Bobby Cannavale sunt împreună din 2012 și au doi copii, pe Rocco și Rafa. Dar, în ciuda relației lor de lungă durată și a faptului că își spun soț și soție, nu sunt căsătoriți oficial încă. 

„El este practic soțul meu, e mai ușor să îi spui așa”, a declarat ea într-un interviu pentru Evening Standard. „Formalitatea nu este atractivă pentru mine, dar o vom face într-o zi. Din moment ce ai copii, mâ gândesc de ce nu?”.

Totuși cuplurile de la Hollywood nu sunt singurele care au adoptat acest model. Și unele vedete autohtone au ales să nu se căsătorească deși au relații de lungă durată și chiar copii.

Antonia și Alex Velea

Antonia și Alex Vlea se cunosc din 2009, dar au început relația abia la finalul lui 2012, după ce artista s-a despărțit de Vincenzo Castellano. Artiștii au împreună doi copii, pe Dominic și Akim, iar Antonia o mai are pe Maya din relația anterioară.

Cei doi au trecut peste multe obstacole, mai ales lupta continuă în tribunale pentru procesul de custodie al fetiței și pentru cel de recunoaştere a paternităţii lui Alex Velea pentru cei doi băieţi.

Acum, după nouă ani împreună, artista a reușit să divorțeze, în sfârșit, de tatăl fetiței sale, iar Alex Velea este pregătit pentru nuntă. De asemenea, el a mai declarat că s-a săturat de viața în concubinaj.

Lora și Ionuț Ghenu

Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, formează un cuplu de șase ani și sunt mai fericiți ca oricând. Relația lor nu a început cu dreptul, ci cu un scandal mediatic, dar asta nu a făcut decât să îi apropie. Deși artista a fost cerută deja de două ori în căsătorie, se pare că mai amână marele eveniment.

În plus, ea a vorbit recent și despre o ceremonie restrânsă care a avut loc în urmă cu câțiva ani. „A fost o ceremonie de binecuvântare a relației, ținută de un prieten bun care este preot și care avea biserica în curtea casei parohiale. A fost foarte frumos și intim”, a declarat aceasta.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.