Kiss Music News

Ce spun producătorii și artiștii internaționali despre tabăra Global by The Sea din România

Ana Petcu a vorbit cu producătorii străini din tabăra Global By The Sea.

La Kiss FM asculți prima dată hiturile. Iar noi, le auzim uneori chiar când sunt în process de „fabricare”. Deja te-am făcut curios, nu-i așa? Săptămâna aceasta, Ana Petcu de la Kiss FM și Cristi Neacșu de la ASHA Radio sunt corespondenții noștri speciali, într-o super tabără de creație muzicală – „Global By The Sea”, organizată în Olimp.

Printre cei invitați se numără și câțiva producători și artiști străini, din Danemarca, Norvegia și Marea Britanie, care au stat de vorbă cu Ana și i-au povestit ce îi inspiră cu adevărat și ce părere au despre tabăra de creație Global By The Sea.

Sesiunile de înregistrări de la Global by the Sea mi s-au părut magice, ca în familie, o adevărată binecuvântare. Mă inspiră viața, oamenii, iar astăzi mă inspiră România”. – Wafande, compozitor din Danemarca.

Hmmm, aici e vorba de colaborări, talent și lucruri minunate. Întotdeauna îmi găsesc inspirația mult mai ușor când lucrez cu alți oameni, decât atunci când lucrez singur. Așa că vreau să lucrez cu cât mai mulți oameni, asta mă inspiră cu adevărat.”, a spus Will Matta, chitarist britanic.

„Totul mi se pare fun aici, inspirațional, dar și provocator”, a spus Zana, o artistă din Norvegia.

„Global by the sea”, cel mai mare camp de creație muzicală din Europa de Est, organizat de Global Records și Global Publishing în colaborare cu Kiss FM și NOVUM By The Sea își propune ca pe lângă conexiunile interumane și schimbul de experiențe muzicale dintre producători și artiști, să genereze următoarele big hits pentru industria muzicală internațională.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.