Razi cu Rusu si Andrei

Karmen - „Nu cânt manele, pentru că nu pot.”

Ce spune Karmen despre noua sa piesă, dar și despre stilul muzical al tatălui ei.

Karmen a lansat în această dimineață, în exclusivitate la Kiss FM, noul său single „Static”. Iar cu această ocazie, artista a stat la povești cu Rusu, Andrei și Ana și ne-a dezvăluit mai multe despre noua sa piesă.

Piesa se numește ”Static”, pentru că aceasta este starea pe care ți-o transmite piesa. Eu îi spun stare, pentru că la finalul piesei rămâi cu ceva, rămâi cu un feeling. Iar acel feeling e static, pentru că te lasă să te gândești la tot ceea ce ai auzit în piesă. Cumva e vorba despre o relație, dar noi am reușit să transpunem totul într-un mod foarte personal, ca și cum tu te-ai despărți de tine, încercând să lași tot ceea ce a fost mai greu și mai dificil în viața ta, și să devii un nou tu”, a povestit Karmen.

Videoclipul piesei va fi difuzat pe Kiss TV, așa că te invităm să îl urmărești acolo, dacă nu ai apucat să îl vezi în această dimineață.

De asemenea, Karmen ne-a povestit că și-ar fi dorit să îi calce pe urme tatălui său, însă, vocea sa nu este potrivită pentru acel gen muzical.

„Nu cânt manele, pentru că nu pot. Dacă mă pui acum să îți cânt puțin, cred că pot. Dar un program de 45 de minute, să-ți cânt la nuntă, sigur n-aș putea. (…) Ar fi fost mai ușor dacă reușeam să cânt manele, gândește-te câți bani aș fi făcut. Dar cred că stilul pe care l-am ales mi se potrivește mai bine, eu sunt mai timidă”, a spus Karmen.

Te invităm să urmărești mai jos întregul interviu acordat de Karmen, în această dimineață, la Râzi cu Rusu și Andrei!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.