Cool Stuff

Top 10 cele mai scumpe rochii purtate de celebrități de-a lungul timpului

Pentru multe celebrități, niciun preț nu este prea mare când vine vorba de ținutele lor de gală.

Sunt iubite de milioane de fani, urmărite la fiecare pas de o lume întreagă, iar pe covorul roşu trebuie să străluceacă. Pentru multe celebrități, niciun preț nu este prea mare când vine vorba de ținutele lor de gală.

De-a lungul timpului, acestea s-au afișat purtând ținute de lux, care costă chiar mai mult decât o casă sau o maşină exclusivistă. Iată care sunt cele mai scumpe rochii din lume, cum arată acestea şi cine le-a purtat.

Prințesa Diana în rochia de 137,500 de dolari

Prințesa Diana nu s-a ferit să apară în aceeași ținută la mai multe evenimete. De exemplu, rochia din imagine, semnată Catherine Walker, a fost purtată de trei ori: pentru un portret, la Operă în 1989 și din nou la Festivalul de Film de la Cannes din 1997. Rochia a fost scoasă la licitație și a fost câștigată de cel care a oferit 137,500 de dolari.

Lupita Nyong'o în rochia de 150.000 de dolari

La Oscarurile din 2015, Lupita Nyong'o a furat privirile tutror cu rochia sa albă, lungă până în pământ, cu aproximativ 6.000 de perle. Valoarea „bijuteriei” semnate de Calvin Klein a fost estimată la 150.000 de dolari.

Cate Blanchett în rochia de 200,000 de dolari

La Oscarurile din 2007, Cate Blanchett a strălucit la propriu într-o ținută marca Armani Prive. Îmbrăcată din cap până în picioare în cristale Swarovski, rochia valora 200.000 de dolari.

Paris Hilton în rochia de 270,000 de dolari

Paris Hilton a purtat această rochie, din cristale Swarovski, în valoare de 270.000 de dolari, la gala Hollywood Beauty Awards, anul acesta.

Amal Clooney în rochia sa de mireasă de 380,000 de dolari

Designerul Oscar de la Renta i-a oferit lui Amal rochia visurilor ei pentru nunta cu George Clooney din 2014. Rochia sa de mireasă a valorat nu mai puțin de 380,000 de dolari.

Kate Middleton în rochia de mireasă de 400,000 de dolari

Ducesa de Cambridge arată întotdeauna uimitor, dar ne-a lăsat cu gura căscată la nunta sa din 2011. Rochia cu mâneci din dantelă și trenă elegantă, creată de Sarah Burton, a costat 400.000 de dolari.

Audrey Hepburn în rochia de 923,000 de dolari

Nu degeaba Audrey Hepburn a devenit un simbol din punct de vedere vestimantar. Celebra rochie pe care a purtat-o în „Breakfast At Tiffany's”, a fost creată de Givenchy, și a fost vândută în 2006 cu aproape un million de dolari.

Nicole Kidman în rochia de 2 milioane de dolari

Realizată de Christian Dior Haute Couture, această rochie brodată a fost purtată de Nicole Kidman la cea de-a 69-a ediție a premiilor Oscar, în 1997.

Jennifer Lawrence în rochia de 4 milioane de dolari

Jennifer Lawrence a arătat uimitor la Oscarurile din 2013 într-o rochie de bal, semnată Dior Couture. Totușui, rochia în valoare de 4 milioane de dolari a încurcat-o puțin. Ea s-a împiedicat în timp ce urca scările pentru a-și ridica premiul de cea mai bună actriță pentru rolul din „Silver Linings Playbook”. Ulterior, a glumit într-un interviu pentru Vogue spunând: „Am făcut-o intenționat? Absolut”.

Marilyn Monroe în cele mai scumpe rochii din lume

De pe listă nu putea să lipsească un alt fashion icon, Marilyn Monroe. Rochia din imagine a fost special creată pentru show-ul „Happy Birthday, Mr. President”, organizat cu ocazia aniversării de 45 de ani a lui John F. Kennedy. Potrivit TopTeny.com, rochia de paiete roz a fost vândută la o licitație cu 1,3 milioane de dolari.

Dar asta nu e tot! Marilyn Monroe conduce topul celor mai scumpe rochii, cu cea pe care a purtat-o în „The Seven Year Itch”. Aceasta s-a vândut în 2011, cu 5,6 milioane de dolari.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.