Kiss Music News

Ce genuri muzicale vor domina piața în următorii ani? Iată ce spun artiștii din tabăra Global by the Sea!

Am discutat cu artiștii din tabăra „Global By The Sea” despre genurile muzicale care vor domina topurile!

La Kiss FM asculți prima dată hiturile. Iar noi, le auzim uneori chiar când sunt în process de „fabricare”. Deja te-am făcut curios, nu-i așa? Săptămâna aceasta, Ana Petcu de la Kiss FM și Cristi Neacșu de la ASHA Radio sunt corespondenții noștri speciali, într-o super tabără de creație muzicală – „Global By The Sea”, organizată în Olimp.

Printre cei invitați se numără și artiști și producători români, alături de care am discutat despre genurile muzicale care vor domina topurile în următorii ani.

Cred că vor fi pe val stilurilor disco și future pop”, a spus Olivia Addams.

„Va domina un fel de slap house, cu reggateton. Adică o combinație între Tiesto și Maluma”, a transmis Cezar Gună.

Îmi doresc ca muzica rock și tot ce tine de producții mai organice să revină in topuri, mai ales că pandemia a limitat cel mai mult din viața artiștilor și a ascultătorilor partea de concerte. De speculat este aproape imposibil deoarce hiturile dictează piața nu invers. Și este de luat în calcul și faptul că pot apărea genuri noi muzicale, cum s-a întâmplat acum 11 ani cu boom-ul EDM”, a transmis Alex Parker.

„Global by the sea”, cel mai mare camp de creație muzicală din Europa de Est, organizat de Global Records și Global Publishing în colaborare cu Kiss FM și NOVUM By The Sea își propune ca pe lângă conexiunile interumane și schimbul de experiențe muzicale dintre producători și artiști, să genereze următoarele big hits pentru industria muzicală internațională.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.