Razi cu Rusu si Andrei

Irina Rimes - „A trebuit să supraviețuiesc. Nu am avut toate posibilitățile”

Irina Rimes ne-a vizitat în această dimineață și ne-a încântat LIVE cu noul ei single – „N-avem timp”.

Irina Rimes ne-a vizitat în această dimineață și ne-a încântat LIVE cu noul ei single – „N-avem timp”. Iar cu această ocazie, Irina a rămas la povești cu Rusu și Andrei și le-a dezvăluit cum a fost în tabăra de creație Global By the Sea.

„A fost o sesiune mare, foarte mare. Tot hotelul era ocupat de noi. Noi compozitorii și producătorii. Unde am făcut o grămadă de piese, și sper ca măcar jumătate din ele să ajungă hituri”, a spus Irina.

De asemenea, Irina ne-a dezvăluit că noul ei single „N-avem timp” a fost compus în limba franceză inițial, și că va fi inclus pe un nou album.

„Am făcut un album care se numește Acasă și tot materialul este foarte touching. O să mă laud cu el când o să apară pe piață. Dar simțeam că acest album nu avea acea piesă care să sune a hit. Dar un hit nu iese așa ușor. Și tot am căutat un hit prin sesiunile pe care le-am avut cu diferiți producători și până la urmă a ieșit această piesă  „N-avem timp”, alături de Alex Cotoi. Inițial am compus-o în franceză.”

Irina ne-a povestit și despre diferențele dintre generații și ne-a dezvăluit cum vede lucrurile, prin prisma educației pe care a primit-o.

„Generațiile din 90-95 au fost crescute altfel. A trebuit să supraviețuiesc. Nu am avut toate posibilitățile. Dar ți s-a spus încă din copilărie că tu ești special, tu ești destept, ești original. Așteptările s-au ridicat atât de mult, încât dacă noi nu reușim să facem ceva în viață, suntem foarte dezamăgiți. Dar noi muncim real pentru ceea ce vrem să obținem. Atunci când nu obținem ce vrem, dezamăgirea pentru noi e mult mai mare, decât pentru părinții noștri, pe vremea lor. Ei erau învățați să supraviețuiască. Părinții mei nu au crescut cu mentalitatea de „Tu trebuie să ajungi departe. Trebuie să fii cineva. Trebuie să schimbi sistemul, pentru că tu ești special””, a spus Irina.

Te invităm să urmărești întregul interviu mai jos, unde o poți asculta pe Irina cântând un fragment rap!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.