Razi cu Rusu si Andrei

Andreea Esca - „Oricine care nu are ce face, își face astăzi un podcast. Unii nu sunt făcuți pentru asta.”

Andreea Esca ne-a vizitat în această dimineață la „Râzi cu Rusu și Andrei”.

Andreea Esca ne-a vizitat în această dimineață la „Râzi cu Rusu și Andrei” și ne-a dezvăluit mai multe povești interesante din cariera sa de jurnalistă. Deși are ani de experiență în spate, Andreea Esca a avut și momente în care a avut emoții în fața camerelor de filmat.

Am avut emoții la interviul cu Gabriel Liiceanu. Mă gândeam… dacă îmi dă un răspuns dificil și nu îl înțeleg. Dar s-a dovedit a fi o discuție extrem de plăcută, deși am avut super emoții. Și cu domnul Țiriac am avut emoții, el e super rece, impunător”, a povestit Andreea Esca.

De asemenea, Andreea ne-a povestit și unul dintre sfaturile pe care i le-a oferit fiicei sale, un sfat pe care toți tinerii din noua generație îl pot urma.

E important să fii doritor și deschis la orice. Îi spuneam mereu fiicei mele – „Alexia, poate nu ai chef, dar măcar încearcă. Te-a invitat cineva la o conferință despre gândaci, du-te. S-ar putea ca acolo să te așezi lângă cineva, care ar putea să îți dea o șansă. Poate te așezi lângă un regizor, care caută pe cineva, și tu ești fix omul de care are nevoie. Trebuie să fii foarte deschis către orice, nu știi niciodată unde se află marea ta șansă”, a spus Andreea.

În cadrul interviului de dimineață, Andreea ne-a spus ce părere are despre evoluția entertainment-ului, dar și despre noul trend al podcasturilor.

Mi se pare că sunt prea multe podcasturi. Oricine care nu are ce face, își face astăzi un podcast. Sunt unii care nu sunt făcuți pentru asta, nu mi se pare că sunt talentați. Dar sunt și unii cărora le iese bine. Îmi place podcastul lui Cătălin Măruță”, a spus Andreea Esca.

Iar discuția nu se putea încheia altfel, decât cu un subiect monden. Așa că Rusu și Andrei au dezbătut cu Andreea Esca relația dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. 

Nu o urmăresc pe Kylie Jenner, îmi cer scuze în fața generației tinere. Dar în schimb o urmăresc pe Jennifer Lopez. Ea pune osul la treabă. Eu nu cred că Ben Affleck și Jennifer s-au împăcat. (…) Jennifer era înainte cu Alex Rodriguez, jucătorul de baseball. Nu era rău, dar era prea aranjat, își făcea prea multe poze. Cred că J.Lo și Alex Rodriguez s-au certat pe baie. Oare nu aveau două?”, a spus Andreea Esca.

Te invităm să urmărești mai jos întregul interviu cu Andreea Esca!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.