Razi cu Rusu si Andrei

Andreea Raicu - „Mi-aș dori să nu știe nimeni când mă voi mărita sau când voi deveni mamă”

Andreea Raicu ne-a vizitat în această dimineață la „Râzi cu Rusu și Andrei”.

Andreea Raicu ne-a vizitat în această dimineață la „Râzi cu Rusu și Andrei”, iar cu această ocazie, celebra antreprenoare ne-a povestit mai multe despre afacerea ei, dar și despre colaborările cărora le-a spus „nu” de-a lungul timpului.

Este provocator și foarte intens să ai propriul tău business. În televiziune ești responsabil doar de o bucățică. Dar în afacerea ta ești și producător, și moderator și prezentator. Sunt două părți:cea în care îți asumi tot ce faci, și dacă ai greșit, aia e. Și în același timp, când ți-a ieșit, te simți extraordinar”, a spus Andreea Raicu.

De asemenea, Andreea le-a dezvăluit lui Rusu și Andrei că nu ar promova niciodată un produs pe care nu l-a încercat, sau care i-a plăcut.

„Nu am promovat niciodată ceva ce nu am folosit. Oricât de mari sunt contractele din punct de vedere financiar, nu aș accepta. Chiar am primit din partea anumitor agenții sau de la clienți, propuneri cu produse pe care urmează se lanseze. Și am zis, ok, dar am nevoie întâi să văd produsul, să îl testez. Și îmi tot spuneau că produsul nu a fost lansat, dar le-am explicat că eu niciodată nu promovez produse pe care nu le-am încercat, sau care nu îmi plac. Dacă nu mi-au plăcut, pot spune și asta, doar că apoi clientul nu va fi prea încântat”, a declarat Andreea Raicu.

Andreea Raicu, despre căsătorie și momentul în care va deveni mamă

De-a lungul carierei sale, Andreea Raicu a fost mereu în lumina reflectoarelor, dar și pe prima pagină a multor tabloide. Însă, în ultimii ani, aceasta a preferat să își țină ascunsă viața privată, iar motivul îl poți afla mai jos:

„Nu îmi place să vorbesc despre viața mea personală. A fost o perioadă de 20 de ani, cât am lucrat în televiziune, în care toată lumea știa totul despre mine. Tot, tot, tot! Cine, cum, când. E o zonă pe care vreau acum să o țin doar pentru mine. Vă spun foarte sincer că eu mi-aș dori ca atunci când am să fac un copil și o să mă mărit, să nu știe nimeni. Mi-aș dori să nu știe nimeni când mă voi mărita sau când voi deveni mamă. Simt să o țin pentru mine”.

Te invităm să urmărești mai jos interviul integral cu Andreea Raicu!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.