Cool Stuff

Maleficent în persoană. Angelina Jolie a speriat un copil în timpul unei misiuni speciale în Venezuela

Angelina Jolie, confundată cu o vrăjitoare malefică de către copii.

Angelina Jolie este cunoscută în toată lumea pentru modul în care jonglează cu diferite roluri. Deși în viața de zi cu zi, aceasta este mamă, actriță și ambasadoare UNICEF,  se pare că imaginea ei este percepută altfel de unii copii, care o văd mai mult ca pe o vrăjitoare malefică.

Angelina, care a interpretat-o pe Maleficent în franciza de succes cu același nume, a dezvăluit că recent un copil s-a speriat de ea, pentru că a confundat-o cu personajul din film. Aceasta se afla în Venezuela, într-o misiune de ambasador al Organizației Națiunilor Unite pentru a le oferi ajutor refugiațior din zonă.

Într-un pasaj care a reapărut pe TikTok, extras dintr-un interviu, actrița povestește cum s-a întâmplat totul. Am intrat acolo în calitate de trimis special pentru refugiați și a existat o situație. Eram acolo și copiilor li s-a spus „Această doamnă este aici să vă ajute”.

„A intrat o familie și în timp ce eu vorbeam cu mama, a venit acest băiețel, dar care a început să se retragă când m-a văzut. Mama lui încerca să spună „Fii drăguț cu ea” și apoi mi-am dat seama că văzuse Maleficent”. „Avea 7 ani și probabil s-a gândit: „Nu este aici să ne ajute –  știu cine este asta!”, a adăugat vedeta în timp ce râdea, povestind toată aventura.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.