Cool Stuff

Kim Kardashian, după ce a picat de două ori examenul de Barou: „Am avut subiecte mai grele decât ceilalți”

Se pare că celebra Kim Kardashian nu este făcută să fie avocată.

Se pare că celebra Kim Kardashian nu este făcută să fie avocată. Deși fosta soție a lui Kanye West visa la această carieră, rezultatele examenului de Barou nu au fost deloc pe măsura așteptărilor sale.

În cel mai recent episod al show-ului „Keeping Up With The Kardashians”, vedeta a povestit că a picat de două ori examenul de Barou, dezvăluind că a fost extrem de dezamăgită de rezultatele obținute: „Am picat. La naiba. E chiar frustrant. Mă simt dezamăgită, total dezamăgită”.

Vedeta a arătat rezultatul testului în fața camerelor de filmat, încercând să pară optimistă.

Punctajul total a fost de 463 de puncte, iar eu am obținut un scor la fel ca cel de data trecută, bine… poate chiar mai rău. Dar nu vreau să mă stresez din cauza asta. Nu vreau să mă stresez, vreau doar să fac mai bine în viitor”, a spus Kim Kardashian.

Se pare că la primul examen, Kim ar fi obținut 474 de puncte, iar punctajul de trecere al examenului junior de Barou trebuie să fie peste 560.

Vedeta a povestit mai multe în cadrul show-ului și a dezvăluit că urmează un program diferit de studii: „Dacă faci Facultatea de Drept, la fel cum o fac eu, trebuie să înveți 4 ani, în loc de trei ani, așa cum e normal, dar după primul an, poți să dai un fel de examen junior de Barou. Iar subiectele mele au fost mai dificile decât ale celorlalți, care au dat examenul normal de Barou”.

O sursă apropiată acesteia a declarat pentru TMZ, că vedeta a trecut prin multe alte provocări în ultima perioadă, iar toate aceste experiențe au făcut-o să pice examenul de Barou. Din cauza pandemiei, Kim a fost nevoită să dea examenul acasă. Iar acolo, cu patru copii mici, dar și cu alți factori, aceasta nu a putut să facă față.

Kim a dezvăluit că va continua să învețe pentru a deveni avocată, însă, regretă că a fost nevoită să stea departe de surorile ei, în toată perioada în care a studiat. „Am învățat șase săptămâni, câte 10-12 ore pe zi”, a spus Kim.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.