Cool Stuff

Cele mai ciudate fobii ale vedetelor. Frica de umerașe, burice și toalete!

De la frica de șerpi, la cele mai puțin obișnuite, precum fobia de umerașe vedetele și-au recunoscut cele mai mari temeri.

Ai crede că dacă filmează o secvență în vârful muntelui, sau cântă în fața a milioane de oameni, vedetele de la Hollywood sunt neînfricate. Ei bine… nu-i chiar așa!

De la frica de șerpi, la fobia de umerașe – da, ai citit bine, umerașe – vedetele au recunoscut că au diverse temeri. Iată cele mai ciudate fobii ale acestora, care te vor surpinde cu siguranță!

Martin Freeman, frica de a nu se sufoca

În timpul unei apariții la „The Graham Norton Show”, Martin Freeman a spus că îi este foarte frică să nu se sufoce, mai ales când vine vorba de avocado. „De fiecare dată când am un avocado, de fiecare dată când tai un avocado și văd sâmburele, îmi imaginez că rămâne blocat pe traheea mea”, a spus el. 

Khloe Kardashian, frica de burice

De la o fashionista convinsă precum Khloe Kardashian, nu te-ai aștepta să fugă de crop top-uri. Se pare că aceasta nu este un fan al acestora pentru că o pun față în față cu marea ei frică – buricul. „Urăsc buricele”, a povestit aceasta pe blogul său.

„Nu-l poți atinge pe al meu și nici eu nu vreau să-l ating pe al tău. Când fac duș, port mănuși și țip de fiecare dată când îmi spăl buricul, LOL!”.

Scarlett Johansson, frica de păsări

În timp ce își promova filmul „We Bought a Zoo”, actrița a dezvăluit că singurul lucru de care se teme cu adevărat sunt păsările. „Mi-e frică doar de păsări”, a declarat ea pentru New York Magazine, în 2011. „E ceva legat de aripi și ciocuri. Sunt îngrozită de ele. Frica încă nu a dispărut. Unchiul meu este la fel de îngrozit de păsări, așa că se trage din familie”.

Nicole Kidman, frica de fluturi

Nicole Kidman se teme de fluturi încă din copilărie. Într-un interviu pentru Contact Music, actrița a povestit cum a reușit să facă față acestei fobii, crescând în Australia.

„Uneori, când veneam de la școală, cel mai mare fluture sau molie pe care l-ai văzut vreodată era așezat pe poarta noastră din față”, a spus ea. „Aș fi sărit gardul, m-aș fi târâit în jurul casei – orice numai să evit să intru pe poarta din față”.

Kendall Jenner, frica de găuri mici

În 2016, Kendall Jenner a dezvăluit că se luptă cu tripofobia –  o aversiune față de vederea unor modele neregulate, a mai multor grupări de găuri mici sau umflături. „Lucrurile care îmi pot declanșa asta sunt clătitele, fagurele de miere sau capetele de lotus (cel mai rău!)”, a spus ea vorbind despre frica sa.

Kristen Stewart, frica de cai

Kristen Stewart a rămas cu frica de cai după ce a suferit o accidentare gravă în copilărie.  „Îi urăsc”, a spus actrița la WonderCon. „Am căzut de pe cal o dată și m-am rănit foarte tare. Mi-am rupt și mi-am dislocat cotul când aveam 9 ani”. Totuși, ea a fost forțată să se confrunte cu fobia sa la filmările pentru „Snow White and the Huntsman” și a reușit să ducă secvențele la bun sfârșit.

Jennifer Aniston, frica de a sta sub apă

Jennifer Aniston spune că îi este frică să intre sub apă, tot din cauza unei experiențe traumatizante trăită în copilărie. „Eram copil și mergeam pe tricicletă în jurul unei piscine, am intrat cu ea în apă, nu i-am dat drumul și fratele meu a încercat să mă ajute”, își amintește actrița.

Kylie Minogue, frica de umerașe

În 2010, Kylie Minogue a dezvăluit că are o problemă gravă cu umerașele de agățat haine. „Am o fobie de umerașe – nu-mi place felul în care sună când le pui în dulap”, a spus ea. Iar pentru a evita asta, spune că preferă să își împacheteze hainele, în loc să le agațe în șifonier.

Oprah Winfrey, frica de gumă de mestecat

Oprah Winfrey se teme e guma de mestecat din cauza copilăriei grele pe care a avut-o. „Am crescut într-o familie săracă în Mississippi și bunica mea obișnuia să economisească gume de mestecat, așa că le punea pe noptieră, în dulap”, i-a dezvăluit lui Stephen Colbert, în timpul unei apariții la talk-show-ul său. „În copilărie, obișnuiam să dau de ele și se lipeau de mine și știi cum este, după câteva săptămâni, o gumă pe care ai scos-o din gură? E ceva rău”.

Rita Ora, frica de toalete

În 2012, Rita Ora a dezvăluit că i-a fost dintotdeauna frică de băi și în special, de toalete. „Când merg la toaletă, mereu am impresia că va ieși ceva de pe fundul vasului”, a spus ea, potrivit The Sun. „Am chestia asta în care mă gândesc că acest tunel trebuie să înceapă de undeva și, uneori, îmi zic „Ce-ar fi dacă iese ceva din toaletă?””.

Channing Tatum, frica de păpuși de porțelan

În 2014, în timpul unei apariții la „The Ellen DeGeneres Show”, Channing Tatum a explicat raționamentul  din spatele uneia dintre cele mai mari temeri ale sale: păpușile de porțelan.

„Cred că sunt ciudate!”, a spus el. „Cred că sunt super ciudate. Au ochi adevărați și arată real. E posibil ca totul să fi pornit de la un episod din „Friday the 13 th” cu o păpușă de porțelan posedată. Când trec pe lângă ele, îmi imaginez doar cum capul lor se întoarce după tine tot timpul”.

Adele, frica de pescăruși

Adele încă se teme de pescăruși, după un incident din copilărie. „Mergeam pe promenada din Tenby, mâncând înghețată, când uriașul ... pescăruș a coborât și s-a așezat pe mine”, își amintește ea. „Încă am o cicatrice de la gheara lui pe umăr. Am crezut că mă va lua cu el”.

P. Diddy, frica de degetele de la picioare

Într-o apariție din 2008 la „The Tonight Show With Jay Leno”, P. Diddy a mărturisit că se teme de oamenii care au al doilea deget de la picioare mai lung. De asemena, rapperul a recunoscut că această frica îi afectează chiar și viața amoroasă.

„Cumva ajung să văd degetul de la picioare la prima întâlnire, este obligatoriu. S-ar putea să nu ajung la sărut, dar cu siguranță voi vedea dacă al doilea deget de la picioare este mai lung”, a spus el.

Johnny Depp, frica de clovni

Frica de clovni a lui Johnny Depp provine din copilărie, când obișnuia să aibă și coșmaruri cu fețele lor. Ironic, dacă stai să te gândești la înclinația lui de a interpreta clovni, în filmele lui Tim Burton.

„Întotdeauna pare să existe o parte întunecată care se ascunde sub ce se vede la suprafață, un potențial rău”, a explicat actorul, conform The Guardian. „Cred că mi-e teamă de ei pentru că este imposibil - datorită zâmbetelor lor pictate –  să disting dacă sunt fericiți sau dacă sunt pe cale să-ți muște fața”.

Matt Damon, frica de șerpi

Matt Damon a fost nevoit să-ți învingă frica sa de șerpi în timp ce filma pentru „We Bought a Zoo”. La acea vreme, colega sa de platou, Scarlett Johansson, care se temea de păsări, a glumit pe seama lui spunând că „îl priveam pe Matt Damon plângând ca un bebeluș și făcând ture înainte și înapoi când șerpii erau răspândiți pe tot platoul”.

Kristen Bell, frica de degetele încrețite de la stat prea mult în apă

Soțul lui Kristen Bell, Dax Shepard, a dezvăluit frica ciudată a soției sale printr-o postare pe Instagram. Actorul a postat o fotografie cu descrierea: „Soția mea poartă mănuși în piscină pentru că urăște senzația de piele încrețită de pe degete. #Hollyweird #iloveher”.

Mai târziu, în timpul unei apariții în show-ul „Jimmy Kimmel Live”, el a explicat teama soției sale spunând: „Când vârfurile degetelor ei sunt încrețite, nu îi place să atingă pielea altor persoane” – de aceea poartă ceea ce eu numesc „mănuși de piscină””.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.