Kiss Music News

Wow, asta da colaborare! Andra lansează o nouă piesă latino, alături de un star internațional

Andra revine cu o nouă colaborare, de data aceasta alături de Lil' Eddie.

După succesul piesei „Jumătatea mea mai bună”, care ocupă prima poziție în Kiss Top 40, Andra revine cu o nouă colaborare, de data aceasta alături de Lil' Eddie, un artist internațional, care a compus piese pentru Maluma, J.Lo, Jessie J sau Usher. Cei doi au lansat piesa „Invisible”, al cărei videoclip ocupă deja locul 20 în Trending.

Lil' Eddie are în palmares două premii Grammy și 12 nominalizari până în prezent. Iar până acum, Eddie a lansat trei albume solo, ultimul său hit – „Statue” depășind 85 de milioane de ascultări pe Spotify.

Aceasta nu este prima colaborare latino a Andrei. În trecut, artista a colaborat cu Enrique Iglesias și Descemer Bueno pentru piesa „Nos Fuimos Lejos”, care a obținut discul de platină. De asemenea, Andra a mai cântat alături de David Bisbal, dar și de Pachanga.

Cu o carieră de 21 ani și 13 albume lansate, Andra este unul dintre cei mai de succes artiști români. Toate spectacolele ei la Sala Palatului s-au ținut cu casa închisă, iar turneele ei adună zeci de mii de persoane, atât pe scenele din România, cât și la Londra, Madrid sau Bruxelles.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.