Razi cu Rusu si Andrei

Virgil Ianțu - „M-am gândit de multe ori să plec din țară. De fiecare dată când vin alegerile...”

Virgil Ianțu ne-a vizitat în această dimineață la „Râzi cu Rusu și Andrei”.

Virgil Ianțu ne-a vizitat în această dimineață la „Râzi cu Rusu și Andrei” și ne-a povestit mai multe despre începuturile carierei sale muzicale, despre anii petrecuți în televiziune, dar și despre modul în care l-a schimbat experiența de tată.

Dacă fiica mea o să vină acasă cu un băiat, o să testez să văd dacă are umor, dacă înțelege umorul meu. Dacă știe să răspundă și are un spirit fain, putem să discutăm. (...) Mai mulți prieteni de-ai Jasminei, când mă văd, iau imediat o atitudine serioasă, de copii cuminți. Lumea crede că îi sperii. Chiar nu știu cum, probabil cu prezența mea. De-aia încerc să-mi folosesc umorul, ca să nu se sperie de mine”, a povestit Virgil Ianțu.

Obișnuit să lucreze cu generațiile tinere, Virgil a dezvăluit că are mare încredere în adolescenții din ziua de astăzi și speră ca aceștia vor aduce o schimbare în România.

Cred că noua generație o să ne vindece țara, dar și pe noi. Poate că datorită online-ului există o doză de superficialitate. Dar ei au libertatea gândului, libertatea sentimentelor. Eu am crescut cu sechele, am crescut cu temeri de a spune, de a lua decizii, de a întreba. Teama de a întreba mi se pare cumplită”, a spus Virgil Ianțu.

Celebrul prezentator TV a dezvăluit că a avut momente în care s-a gândit să plece din țară, însă, de fiecare dată s-a răzgândit, deoarece iubește prea mult Bucureștiul.

„M-am gândit de multe ori să plec din țară. De fiecare dată când vin alegerile îmi dau seama ce risc există. Îmi fac bagajele și apoi mă relaxez. Dar apoi pe final de mandat, mai pun de-o parte câte un tricou pentru Spania. Acolo m-aș muta. Dar cumva vreau să rămân aici, am multe lucruri de făcut. Îmi place România, îmi place Bucureștiul. (...) De bine, de rău, sunt și câteva lucruri care funcționează aici. Culmea, am văzut și oameni politici normali la cap. Izolați, din păcate, dar există. De-asta am mare încredere în generația care vine după noi. La ei nu există loc de interpretări. Ei nu or să facă legi interpretabile”, a spus Virgil Ianțu.

Te invităm să urmărești mai jos interviul integral cu Virgil Ianțu, din studioul Kiss FM!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.