Razi cu Rusu si Andrei

Tudor Chirilă - „Pe 29 iulie, ne întoarcem la Arenele Romane și putem cânta, în fața a maxim 2500 de oameni vaccinați”

Cumpără-ți bilet și fugi la Arenele Romane să îi vezi pe băieții din trupa VAMA.

Dacă te-ai vaccinat și ți-e dor de un concert live, nu-ți face planuri pentru 29 iulie. Cumpără-ți bilet și fugi la Arenele Romane să îi vezi pe băieții din trupa VAMA. S-au pregătit intens pentru acest show, care se anunță a fi memorabil. Așa că dacă vrei să îl vezi live pe Tudor Chirilă, nu mai sta pe gânduri și asigură-ți chiar acum un loc. Artistul a venit în această dimineață la „Râzi cu Rusu și Andrei” și ne-a dezvăluit mai multe despre concertul de pe 29, așa că iată cum se va desfășura!

Noi pregătim acest concert de un an de zile, dar abia acum avem voie să îl facem. Pe 29 iulie se face un an de zile de când am susținut singurul concert de la Arenele Romane, din pandemie. Anul trecut a fost un singur concert la Arenele Romane, cel al trupei VAMA. Așa s-a născut și un documentar, căruia i-am spus „Regii pandemiei”, pe care o să-l lansăm pe 12 iulie. Iar pe 29 iulie, ne întoarcem la Arenele Romane și putem cânta, în fața a maxim 2500 de oameni vaccinați.

E și o discriminare. Autoritățile ar trebui să revină asupra acestei decizii. Dacă ești testat la intrare sau dacă ai trecut prin boală, ar trebui să intri la acest concert. Regula asta e valabilă doar până la 1000 de oameni. Dacă sunt peste 1000 de oameni, chestia asta nu funcționează. Momentan, noi ne ducem doar către cei vaccinați. Dacă se schimbă regula, ne ducem către mai multă lume!”, a spus Tudor Chirilă.

De asemenea, solistul trupei VAMA a menționat că show-ul va fi transmis și online, pentru cei care nu pot ajunge să îi vadă la Arenele Romane.

„Am fi făcut acest concert mai devreme, dar nu am vrut să facem ceva mic la o terasă, cum se cântă deocamdată la 200 – 300 de persoane. (...) Cu 2500 de oameni, cred că ar fi primul concert așa de mare din București, în perioada asta”, a spus Tudor Chirilă.

Biletele pentru concertul VAMA de la Arenele Romane se găsesc pe iabilet.ro, iar interviul integral cu Tudor Chirilă îl poți urmări mai jos!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.