Razi cu Rusu si Andrei

Ți-e dor să petreci la fel ca în anii '90? Petrecerile NOSTALGIA revin la București!

Evenimentul Nostalgia va avea loc pe 24-25-26 iunie, la Romaero Băneasa.

Îți e dor de perioada în care dansai pe Macarena? De serile în care visai cu ochii deschiși pe ritmurile lui Whitney Houston? Sau de petrecerile în care făceai mare chef pe piesele de la Bosquito? Toate aceste amintiri pot fi retrăite acum la Nostalgia! Petrecerile cu aroma anilor '90 revin în această vară, așa că nu mai sta pe gânduri și ia-ți bilet chiar acum.

Băieții de la Nostalgia ne-au vizitat în această dimineață și ne-au povestit mai multe despre evenimentul care va avea loc la Romaero Băneasa

Să iei o stare de spirit și să o pui în scenă și să faci din ea un eveniment, mi s-a părut o idee interesantă. Am zis, de ce nu? E o idee bună”, au spus băieții de la Nostalgia.

În copilărie nu am fost conștienți de toate piesele faine din acea perioadă și cumva vrem să le retrăim din nou alături de oamenii care vin la Nostalgia. Avem o limită în partea de sus a anilor… ne-am oprit atunci când au apărut telefoanele inteligente, smartphone-urile, adică pe la 2007-2008”, au spus cei de la Nostalgia.

Evenimentul Nostalgia va avea loc pe 24-25-26 iunie, la Romaero Băneasa, în București, iar distracția va începe de la ora 16:00 și va ține până la miezul nopții. Accesul va fi permis doar persoanelor vaccinate împotriva Sars Cov-2, așa că este necesar să arătați dovada vaccinării la intrare.

Va fi un combo între interior și exterior. Cei care se tem de ploaie pot sta liniștiți pentru că avem un acoperiș”, au spus cei trei DJ.

Petrecerea Nostalgia va avea loc și la Cluj, la BT Arena, pe 9 și 10 iulie.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.