Razi cu Rusu si Andrei

Teo - „Asta e ultima nebunie. Cică vaccinul te magnetizează!”

Teo ne-a vizitat în această dimineață la „Râzi cu Rusu și Andrei”.

Teo ne-a vizitat în această dimineață la „Râzi cu Rusu și Andrei”, iar cu această ocazie, ne-a povestit o mulțime de întâmplări amuzante, dar și păreri și mituri care circulă printre români.

Acum asta e ultima nebunie. Cică vaccinul te magnetizează. Am auzit acum două-trei săptămâni de la un taximetrist chestia asta. Acum a început să se propage foarte mult, sute de oameni care își pun obiecte metalice pe ei, pentru a demonstra că au fost magnetizați după vaccin. Eu mă întreb o singură chestie – dacă tu ești magnetizat și ai chestii lipite pe tine, și te întâlnești cu altul care e magnetizat, ce se întâmplă? Asta e o replică bună de agățat. Te duci la o gagică în club și îi spui „Nu te supăra, ești vaccinată? Că mă simt atras de tine!””, a spus Teo.

De-asemenea, Teo a vorbit deschis despre sistemul educațional din România și și-a exprimat opinia despre problemele care există în acest moment:

Facultatea de la noi este ruptă de piața muncii. Eu am făcut ASE-ul. ASE-ul este renumit că inundă piața cu economiști, care fac orice altceva. (...) După ce terminai facultatea, nu prea lucrai ce învățai acolo. Nici nu prea aveai cum... ce învățai acolo era de fapt ce știau profesorii de prin 80 și nu avea legătură cu piața”.

Te invităm să urmărești interviul integral cu Teo, mai jos!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.