Razi cu Rusu si Andrei

Ruby a cântat live la Kiss FM noul ei single „Te sun Yo”, compus de Connect-R

Ruby ne-a încântat miercuri cu noul său single „Te Sun Yo”, pe care l-a interpretat LIVE în studioul Kiss FM.

Ruby ne-a încântat miercuri cu noul său single „Te Sun Yo”, pe care l-a interpretat LIVE în studioul Kiss FM. Piesa a fost scrisă de Connect-R, are un vibe super tare și sigur o vei pune pe repeat!

„Piesa e făcută de Connect-R. Într-o zi vorbeam cu Ionuț Dimache la telefon și nu mai știu ce îi ziceam acolo și la un moment dat îmi spune ceva de Connect-R. Și zic ”Îl sun acum să îmi facă și mie o piesă, pentru că vreau neapărat una scrisă de el”. Îl sun și nu-mi răspunde. Connect-R e om ocupat.

 Și îi dau mesaj și îi zic: „O să te sun cu număr ascuns, cu numărul lui mamaie, cu toate numelere, noaptea, dimineața. O să te sun nonstop, până o să-mi faci o piesă”. Apoi îmi trimite Connect-R un mesaj audio și îmi spune „Până diseară îți dau un ghid”. Și ce crezi, mi-a trimis un ghid, mi-a spart fața, nu mi-a venit să cred. A doua zi am fost la studio, am tras piesa, și este foarte tare. Cred că de aici a venit și ideea piesei. A văzut pe ecran că îl sună Ruby și mi-a dat ignore, s-a gândit că sigur îl bat la cap să-mi facă o piesă”, a povestit Ruby.

Iar dacă nu ai apucat să prinzi momentul live la „Râzi cu Rusu și Andrei”, o poți asculta pe Ruby mai jos!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.