Razi cu Rusu si Andrei

Florian Rus - „Sunt împreună cu iubita mea de 14 ani, încă din clasa a X-a”

Florian Rus ne-a vizitat în această dimineață la „Râzi cu Rusu și Andrei” și ne-a încântat cu noul său single „Pură ficțiune”.

Florian Rus ne-a vizitat în această dimineață la „Râzi cu Rusu și Andrei” și ne-a încântat cu noul său single „Pură ficțiune”, pe care l-a interpretat LIVE în studioul Kiss FM. Iar cu această ocazie, tânărul artist a rămas la povești și ne-a dezvăluit că este fiul lui Mircea Rusu, celebrul interpret de muzică folk.

Vreau să evit orice asociere legată de tata. Dacă spun „Rusu”, nu vreau să spună lumea că sunt băiatul lui. Am simțit o presiune la începutul carierei și mă gândeam dacă îl voi putea egala. E destul de greu atunci când ai un tată talentat, care a avut succes. Tot timpul te compari cu el. Am încercat să evit asta. Dar nu mă deranjează că oamenii știu acum că eu sunt fiul lui Mircea Rusu, doar că aș vrea ca muzica mea să fie în prim-plan. Și dacă se află, povestesc cu drag despre rădăcinile mele”, a spus Florian Rus.

De asemenea, artistul ne-a povestit că unele dintre piesele sale au fost compuse pentru iubita sa, care îi este alături de 14 ani.

Sunt împreună cu iubita mea de 14 ani, încă din clasa a X-a. Pandemia nu ne-a dezbinat. Am avut și noi certuri, dar pentru o relație de durată se muncește. Am avut și noi o perioadă destul de urâtă, dar ne-am dat seama că lucrurile nu merg de la sine, trebuie să fie un efort conștient. Ca să fie bine, trebuie să înveți să spui „da”, la lucruri la care ai spune „nu” de obicei”, a spus Florian Rus.

Te invităm să urmărești mai jos întregul interviu cu Florian Rus!

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.