Cool Stuff

Cinci artiști internaționali care s-au îndrăgostit de românce

Se pare că româncele i-au cucerit pe artiștii internaționali.

Se pare că româncele i-au cucerit pe artiștii internaționali. Și nu, nu vorbim de această dată despre Mădălina Ghenea, care i-a furat inima lui Gerard Butler. Ci despre alte românce talentate, care s-au transformat în muze pentru câțiva artiști din afară. Vorbim despre cupluri fericite, care sunt împreună de ani de zile, și care ne-au demonstrat că iubirea nu are granițe!

Markus Schulz și Adina Butar

Markus Schulz, unul dintre cei mai apreciați DJ ai momentului, are o soție extrem de frumoasă și talentată. Aceasta este nimeni alta decât Adina Butar, românca mutată în Statele Unite ale Americii, care l-a făcut pe celebrul DJ să își dorească să cunoască România. 

Adina Butar s-a născut la Deva, însă s-a mutat la Miami, pentru a-și urma marea sa pasiune: muzica. În 2012 l-a cunoscut pe Markus Schulz, care a invitat-o să lucreze împreună cu el la albumul „Scream”. Cei doi s-au îndrăgostit pe loc atunci, însă el a avut nevoie de câteva săptămâni ca să-i spună ce simte.

Rea Garvey și Josephine

La 25 de ani, Rea Garvey a părăsit ţara natală, Irlanda, cu câţiva bani şi un CD în buzunar, şi a ajuns în Germania. Până să-şi înfiiinţeze propria trupă, în urma unui anunţ în ziar, a vândut tricouri la festivalurile de muzică. Apoi, a întâlnit-o pe clujeanca Josephine, care i-a devenit iubită şi l-a inspirat să compună piesa „Supergirl” cu care, de altfel, formaţia Reamonn s-a lansat pe plan internaţional.

„Soţia mea, Josephine, este din Cluj şi am o legătură specială cu România pentru că ea are încă multe rude aici. De pildă, mama ei vorbeşte româneşte cu fiica noastră (nr. Ray are o fetiţă de 6 ani, Aamor). Bunica ei este unguroaică, deci în casa noastră se vorbesc multe limbi. Fiica noastră vorbeşte, aşadar, multe limbi. Eu sunt un irlandez care trăieşte în Germania, însă nu mi-am uitat rădăcinile, iar soţia mea este foarte mândră că este româncă. După mine, România este o ţară fantastică”, a povestit artistul într-un interviu pentru ProTV.

Salman Khan și Iulia Vântur

Salman Khan și Iulia Vântur trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din lume. Fosta vedetă de la PRO TV și actorul în vârstă de 55 de ani se iubesc precum doi adolescenți, de aproape șase ani.

Deși au circulat multe zvonuri, de-a lungul anilor, conform cărora cei doi amorezi s-ar fi despărțit, relația șatenei cu artistul de la Bollywood urmează o pantă ascendentă. Fosta prezentatoare de la Dansez pentru Tine a devenit o artistă apreciată pe tărâmul indian, acolo unde se bucură de o carieră muzicală de succes. Secretul relației dintre ea și Salman Khan este simplu:

Paul Kalkbrenner și Simina Grigoriu

Simina Grigoriu s-a născut la București, iar familia ei a emigrat în Canada, unde Simina a devenit o cunoscută producătoare și DJ de muzică techno. Simina e soția legendarului DJ german Paul Kalkbrenner, alături de care s-a stabilit la Berlin.

Anul acesta, Kalkbrenner a lansat o versiune incredibilă, un sound hypnotic soft-techno pentru “Invisible”, piesă semnată de producătorul de origine francez NTO. Acum, se pare că a prins gustul versiunilor remix, iar noi suntem super încântați pentru că germanul este confirmat la ediția 2021 a festivalului UNTOLD.

Chris Hemsworth

De Chris Hemsworth a auzit toată lumea, datorită personajului Thor, pe care îl intepretează în filmele Marvel. Dar numele de Elsa Pataky îţi sună cunoscut? Frumoasa actriţa este soţia lui Chris Hemsworth, alături de care starul are trei copii.

Elsa Pataky şi-a făcut debutul la Hollywood în 2000, însă a reuşit să dea lovitura abia în 2011, cu rolul Elenei Neves din “Fast and Furious 5”. În prezent, actriţa are rolul principal în serialul “Tidelands”, produs de Netflix.

Ceea ce nu ştiai despre soţia lui Chris Hemsworth este faptul că aceasta are origini româneşti, mama ei fiind Cristina Medianu Pataky, care este jumătate româncă şi jumătate unguroaică. Tatăl Elsei Pataky este spaniolul Jose Francisco Lafuente, care este biochimist. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.