Kiss Music News

Selena Gomez, despre ghinionul în dragoste: „Cred că toate relațiile mele au fost blestemate”

Selena Gomez a vorbit deschis despre problemele din viața sa sentimentală.

Selena Gomez și-a deschis inima în fața reporterilor de la Vogue Australia, povestind detalii emoționante din cariera sa, dar și din viața sentimentală.

Cred că majoritatea relațiilor mele au fost blestemate. Eram prea tânără ca să fiu expusă anumitor experiențe, în timp ce mă aflam în acele relații”, a spus Selena Gomez.

În trecut, Selena Gomez a avut relații cu Nick Jonas, DJ Zedd, Justin Bieber și The Weeknd. Însă, cea mai controversată relație a fost cea cu Justin Bieber, care a durat cel mai mult.

Gomez și Bieber s-au cunoscut în 2010, iar timp de opt ani au avut o relație complicată, cu mai multe pauze. Însă, în 2018, Justin Bieber a decis să pună punct poveștii cu Selena Gomez și a decis să se căsătorească cu Hailey Baldwin.

În cadrul interviului pentru Vogue Australia, Selena nu a dezvăluit dacă în acest moment are un iubit sau nu, însă a declarat că pandemia i-a schimbat cu totul viziunea asupra vieții.

Sper că oamenii înțeleg acum cât de fragilă este viața, dar cât de frumoasă este în același timp. Am văzut cum oamenii devin mai calzi, mai răbdători, cum au discuții mai inteligente. Poți spune că s-a întâmplat ceva cu oamenii. (...) E atât de special când ești cu cineva. Niciodată nu ajungi să apreciezi asta, pentru că ești mereu mult prea concentrat cu telefonul. Dar pot spune că lumea își dorește acum mai multă conectare fizică, și sinceră să fiu, mie mi-a lipsit asta”, a spus Selena Gomez.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.