Kiss Music News

Alexandra Stan, o mireasă originală. Cum s-a îmbrăcat la cununia civilă!

Alexandra Stan s-a căsătorit în secret, după doar câteva luni de relație.

Alexandra Stan s-a căsătorit în secret, după doar câteva luni de relație. Într-un interviu pentru revista Viva, Alexandra  Stan a dezvăluit mai multe detalii despre bărbatul care a făcut-o să spună „Da”, povestind că a fost vorba de dragoste la prima vedere.

„Soțul meu este cel mai minunat om pe care l-am cunoscut. Este un om muncitor, credincios, serios și… foarte, foarte sexy. Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni, în urmă cu câteva luni, într-un context social”, a spus Alexandra Stan.

De fapt, cei doi s-au căsătorit în urmă cu două luni, cununia civilă având loc la Câmpulung Muscel, de unde este soțul Alexandrei. Iar acum, primăriţa Elena Lasconi a făcut acum publice primele fotografii de la cununie.

Elena Lasconi a dezvăluit că acum două luni Alexandra Stan şi soţul său Emanuel Necatu au venit la Primăria Câmpulung Muscel în costume populare, la eveniment asistând doar câţiva apropiaţi.

Alexandra Stan și-a dorit ca detaliile şi imaginile de la căsătoria civilă de la Câmpulung Muscel să rămână secrete până la oficierea cununiei religioase, iar dorinţa i-a fost respectată.

Mr. Saxobeat este din Câmpulung! Mă bucur că, în urmă cu două luni, am oficiat, “în secret”, căsătoria Alexandrei Stan cu câmpulungeanul Emanuel.
 
Au fost multe lacrimi de bucurie, emoții, atât din partea mirilor, rudelor, dar și din partea mea. Cred că a fost cea mai emoționantă oficiere de căsătorie pe care am avut-o de când sunt primar”, a declarat Elena Lasconi.
 
FOTO: Viva, Facebook 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.