Kiss Music News

Jennifer Lopez, despre împăcarea cu Ben Affleck: „Îmi place toată dragostea care vine spre mine acum”

Ben Affleck și Jennifer Lopez sunt noul cuplu al momentului.

Ben Affleck și Jennifer Lopez sunt noul cuplu al momentului, după ce au mai stârnit, cu 17 ani în urmă, fascinația lumii întregi din aceeași postură. Fiecare a trecut prin relații și căsnicii eșuate, însă acum, cei doi s-au reunit și par să fie din ce în ce mai apropiați.

Într-un interviu recent acordat lui Zane Lowe de la Apple Music, Jennifer Lopez a declarat că este fericită, în ciuda faptului că a trecut printr-o despărțire la începutul anului.

 „Știu că oamenii se întreabă mereu: Ce mai faci? Care-i treaba? Ești bine? Despre asta e vorba. Nu am fost niciodată mai bine.”

„Vreau ca oamenii mei cărora le pasă de mine – pentru că îmi pasă atât de mult de ei – să știe că am ajuns într-adevăr într-un loc din viața mea în care mă simt grozav pe cont propriu,” a continuat Lopez.

Și cred că odată ajuns în acel loc, ți se întâmplă lucruri uimitoare, care nu ți-ai fi imaginat niciodată că ți vor putea întâmpla din nou,” a explicat cântăreața de 51 de ani, fără a preciza vreunul dintre lucrurile la care se referă. „Deci cam acolo sunt eu acum”.

Deși nu a vorbit deschis despre împăcarea cu Ben Affleck, J.Lo a dat de înțeles că totul decurge foarte bine între ei:

„Îmi place toată dragostea care vine spre mine acum și toate urările de bine. Și vreau doar ca toată lumea să știe că este cel mai bun moment. Este cel mai bun moment din viața mea.”

Se pare că dragostea ar fi atât de mare între cei doi, încât aceștia nu vor să mai piardă timpul. Celebra artistă își dorește să ajungă în fața altarului anul acesta, alături de Ben Affleck. Conform unor apropiați de-ai cântăreței, cei doi îndrăgostiți au început deja să organizeze nunta, care va avea loc peste câteva luni.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.