Cool Stuff

Blake Lively, în cea mai tare ținută! Cum a îmbrăcat-o fiica sa, în vârstă de 4 ani

Blake Lively s-a lăsat pe mâna fiicei sale și iată ce a ieșit!

Se pare că una dintre fiicele lui Blake Lively este o fashionistă în devenire. Toate mamele de fete știu acel moment în care fiicele lor vor să le încerce toate hainele din dressing, dar ce se întâmplă când se inversează rolurile?

Actrița a dezvăluit răspunsul la această întrebare, printr-un videoclip amuzant, postat pe contul ei de Instagram. Blake a lăsat-o pe micuța Ines, în vârstă de patru ani, să o îmbrace cu hainele ei și iată ce a ieșit. „Când încerci să-ți îmbraci copilul de 4 ani, dar insită să te îmbrace ea pe tine în schimb ... la 5 dimineața”, a scris ea.

Deci, care a fost alegerea micuței pentru ținuta mamei sale din ziua respectivă? Un hanorac roz, cu glugă, decorat cu o față zâmbitoare din bijuterii, o fustă cu imprimeu floral roz, accesorizate cu ceea ce pare a fi o pereche de pantofi negri cu accente roz. Și nu putem să nu observăm că Ines înțelege deja importanța asortării hainelor.

Cu toate că fanilor le-a fost greu să-și ia ochii de la noul look al actriței, ei au mai observat un detaliu. În imagini, în spatele vedetei, se vede și o parte din colecția ei impresionantă de pantofi. Așa că acum înțelegem de unde a moștenit cea mică pasiunea pentru modă.

Ines este fiica mijlocie a cuplului Blake Lively – Ryan Reynolds. Cei doi mai au împreună fetițe, pe James, în vârstă de 6 ani și pe micuța Betty, care a venit pe lume în 2019.

Deși cuplul încearcă să-și țină viața privată și copiii departe de ochii presei, Ryan a dezvăluit un detaliu interesant despre fiica sa, într-un interviu acordat în 2019. Actorul din „Deadpool” a povestit că Ines este foarte atrasă de personajele negative din filme și desene animate.

„Chiar e pasionată de răufăcători. Este o chestie a ei. Ne uităm la „Frumoasa și Bestia” – personajul ei preferat este Gaston”, a dezvăluit el.

VIDEO: Blake Lively Instagram Story

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.