Kiss Music News

Nicole Cherry și-a ales rochia de mireasă? Iată imaginile postate de artistă!

Se mărită Nicole Cherry? Uite ce imagini a postat artista!

După ce Nicole Cherry a dezvăluit că este însărcinată cu primul ei copil, au început și speculațiile despre o posibilă nuntă. Deși ea a dezmințit zvonurile și a declarat că nu se grăbește să facă pasul cel mare acum, postările sale de pe Instagram i-au indus în eroare pe fani.

Cântăreața a publicat un story de la showroom-ul LouLou The Brand, iar în imagini apare o rochie de mireasă. Să fie aceasta rochia aleasă de Nicole Cherry pentru ziua cea mare?

 „Nu ne-am căsătorit. Este un inel pe care tot de la Florin îl am, mi l-am dorit, e un inel simbolic, atât. Cel oficial nu a venit, dar nu ne grăbim pentru că nu trebuie să oficializăm nimic. E clar că pentru noi este oficial deja. Am făcut un copil dorit, nu a fost nimic întâmplător, am tot primit întrebarea asta”, a declarat Nicole pentru ciao.ro.

Mai mult, ea a vorbit și despre faptul că sarcina nu a fost o întâmplare. „Nu, nu a fost o întâmplare, noi ne-am dorit să avem un copil. Momentan… noi am așteptat să treacă pandemia pentru că ne-am dorit ca acest eveniment (nunta – n.r.) să se desfășoare într-un mod normal și să ne bucurăm de absolut toți oamenii pe care vrem să-i avem la evenimentele noastre. Probabil anul viitor vom face nunta. Nu vreau să grăbesc lucrurile”, a mai spus aceasta.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.