Kiss Music News

Olivia Addams, imagini de pe patul de spital: „Trăiesc”. Ce s-a întâmplat cu artista?

Tânăra artista Olivia Addams și-a îngrijoat fanii cu o serie de imagini de pe patul de spital.

Tânăra artista Olivia Addams și-a îngrijorat fanii după ce, recent, a postat o serie de imagini de pe patul de spital. Aceasta a că a trecut printr-o operație, care a surprins pe toată lumea.

Cum era de așteptat, după ce au văzut imaginea, admiratorii au încercat să afle ce s-a întâmplat. Se pare că Olivia a fost supusă unei intervenții chirurgicale la nivelul feței, pentru că nu putea să respire bine.

Conectată la aparate, Olivia Addams nu s-a putut abține și a întrebat, mai în glumă, mai în serios, cum arată chiar și în aceste ipostaze.

Chiar dacă artista nu a oferit nicio declarație despre starea sa de sănătate sau motivele care au adus-o în sala de operație, admiratorii care țin legătura cu ea au oferit mai multe detalii. Întrebați ce s-a întâmplat cu aceasta, ei au răspuns: „S-a operat la nas”.

În plus, potrivit acestora, Olivia nu ar fi la prima intervenție, pentru că un fan a comentat, pe Instagram: „Măcar știm că e bine și a mai reușit o operație”. La scurt timp după ce a postat imaginea din spital, Olivia Addams le-a transmis un mesaj scurt internauților și le-a mulțumit pentru susținere.

FOTO: Viva.ro

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.