Cool Stuff

Kanye West şi Kim Kardashian, din nou împreună? Cei doi, surpriși în vacanță în San Francisco

Kim Kardashian și Kanye West au îngropat securea războiului și vor să se înțeleagă pentru copiii lor.

Deși gurile rele susțin că relația dintre Kanye West şi Kim Kardashian este tensionată, s-ar putea să nu fie chiar așa de rău. În plin divorț, cei doi au îngropat securea războiului pentru scurt timp și au plecat împreună în vacanță. 

Potrivit Page Six, Kim și-au luat toți cei patru copii și au zburat către San Francisco, acolo unde fostul ei soț locuiește acum, pentru a petrece o vacanță de familie. Ei au fost surprinși luând micul dejun în oraș și au mers într-o scurtă vizită matinală la Asian Art Museum, înainte de a fi deschis publicului.

„Se înțeleg de minune și a fost prima lor ieșire în public după divorț, demostrând tuturor că sunt uniți atunci când vine vorba despre copiii lor, iar aceștia vin pe primul plan”, a spus o sursă publicației.

De asemenea, o altă sursă a declarat pentru People că rapperul își dorește o relație bună cu fosta lui soție, în primul rând, pentru că vrea să fie implicat în viața copiilor săi.

„Kim și Kanye petrec timp cu cei mici. Kanye a acceptat faptul că Kim și-a dorit divorțul. Pentru o lungă perioadă de vreme, lucrurile au fost foarte grele pentru el. A fost dezamăgit, dar, cu toate astea, a reușit să-și revină. Își dorește tot ceea ce este mai bun pentru copiii lui. Păstrează relația bună cu Kim, deoarece își dorește ca cei mici să fie fericiți. Au petrecut timp împreună ca o familie”, a declarat aceasta.

Vacanța în familie a venit imediat după ce Kanye a organizat o petrecere în Las Vegas, unde le-a arătat apropiaților câteva piese de pe viitorul album, DONDA. Se pare că toate evenimentele prin care a trecut în ultima perioadă l-au inspirat pe artist să compună din nou și acum nu putem decât să așteptăm să vedem ce-a ieșit.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.