Kiss Music News

Este oficial! Adele iubește din nou. Cine este Rich Paul, bărbatul care a cucerit-o?

După divorț și multe alte schimbări, Adele e pregătită să își refacă viața.

După ce luni la rând s-a zvonit că Adele ar avea o relație cu rapperul Skepta, cele mai recente imagini cu artista contrazic acest lucru. Vedeta a fost surprinsă în compania unui alt bărbat celebru, despre care presa străină spune că ar fi noul ei iubit.

Este vorba despre Rich Paul, agentul lui LeBron James. La sfârșitul săptămânii trecute, cei doi au mers împreună la al cincilea meci de baschet din finala NBA, iar fotografiile spun mai mult decât cuvintele.

În imaginile surprinse de fotografi, ei apar zâmbindu-și larg unul celuilalt, iar o sursă citată de E!News a declarat că cei doi „cu siguranță sunt împreună”. De asemenea, potrivit publicației Page Six, ei au început să se vadă încă din luna mai.

Mai mult, într-un interviu acordat de Rich Paul, pentru The New Yorker, în această vară, el a menționat și că „iese cu cu un pop star de renume”. „Nu suntem împreună, sunt single. Să puneți asta în material”, a mai adăugat el însă, imediat după.

Înainte de această apariție, se zvonea că Adele ar fi într-o relație cu rapperul Skepta, dar artista a negat, în repetate rânduri, această informație. Cu toate că ei petrec, în continuare, mult timp împreună. De asemenea, în luna martie a acestui an, s-a finalizat și divorţul cântăreţei de fostul soţ, antreprenorul Simon Konecki, așa că are toate motivele să își refacă viață.

Cine este Rich Paul, noul iubit al artistei?

Rich Paul este unul dintre cei mai în vogă agenți sportivi ai NBA, el fiind cunoscut pentru faptul că reprezintă nume mari din baschet, printre care LeBron James, Anthony Davis, Ben Simmons și John Wall.

Bărbatul are 39 de ani, iar averea lui e estimată la peste 100 de milioane de dolari. În plus, în 2012, el a fondat compania Klutch Sports Group. Ba mai mult, de-a lungul timpului, el a negociat peste un miliard de dolari în tranzacții active pentru clienții săi, în timpul carierei.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.