Cool Stuff

Imaginile pe care Jennifer Lopez le-ar dori șterse de pe internet. Cum a fost surprinsă artista?

Jennifer Lopez a fost prinsă pe picior greșit, la propriu.

Jennifer Lopez este extrem de apreciată pentru cât de bine arată la cei 51 de ani ai săi. Artista postează mereu imagini cu ea în care pare că are corpul sculptat și militează pentru un stil de viață sănătos.

Însă, cele mai recente fotografii realizate de paparazii au dat-o de gol. Artista a fost surprinsă într-o ținută care îi lasă la vedere picioarele, ceea ce nu o avantajează deloc.

Ea a fost fotografiată în timpul unei plimbări pe străzile din Santa Monica, într-o costumație lejeră, cu pantaloni scurți și astfel, aflăm că până și diva se confruntă cu aceeași problemă ca a multor femei – celulita.

Dincolo de acest mic detaliu, trebuie să recunoștem că vedeta se menține într-o formă fizică de zile mari. Dar, acest lucru presupune și o serie de sacrificii. Potrivit declarațiilor ei, face exerciții de gimnastică aproape zilnic și a renunțat la hrana animală.

Recent, artista a dezvăluit și care este regimul alimentar pe care îl urmează. Ea își începe ziua cu cereale integrale, banane, afine şi lapte de migdale. La prânz mănâncă o salată cu ardei iuţi, paste cu dovlecei, roşii şi brânză vegetariană la cină.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.