Hot On Kiss

Lora și-a serbat ziua de naștere LIVE la Kiss FM – „Moga e omul care m-a descoperit pe mine”

Lora și Marius Moga au venit în această dimineață în studioul Kiss FM și am povestit despre noua lor piesă „Vrei să te mint?”.

Astăzi a fost zi de sărbătoare în studioul Kiss FM! Lora și-a sărbătorit ziua de naștere în direct, la „Dimineața cu Johnny și Soci” și a venit însoțită de Marius Moga, pentru a cânta LIVE noul lor single „Vrei să te mint?”.

Și cum noi am vrut adevărul și numai adevărul, cei doi ne-au dezvăluit cum a luat naștere piesa și că mai întâi a fost titlu, apoi compoziția. Nu invers, așa cum se întâmplă de obicei.

„Aveam o sesiune la noi la studio și zic „Băi, pentru cine facem astăzi o piesă? Zic: Lora. Trebuie să-i facem o piesă Lorei” Și o sun: „Ai single de vară?” Ea zice: „Bă, n-am...Vrei să te mint?” Și zic: „Gata! Ăsta-i titlul”. Am auzit expresia asta de prea multe ori, o folosesc o grămadă de oameni”, a povestit artistul.

Deși piesa „Vrei să te mint?” este prima lor colaborare, cei doi se cunosc de mulți ani și au mai lucrat împreună.

„Pentru mine este o onorare, o plăcere, un vis împlinit faptul că am piesă cu Moga. Moga m-a descoperit pe mine. E omul care, dintre mai mulți oameni, m-a ales pe mine. Și a zis așa: „Tu! Vreau să vii la studio”, dar pe ceilalți nu i-a mai băgat în seamă”, își amintește Lora.

„Ideea e că vezi un om care trebuie să fie acolo, între superstaruri și te prinzi nu doar după voce, ci și după voință, după pasiunea cu care face treaba aia. Eu și astăzi fac asta. Mă uit și îmi dau seama din mulți oameni cine poate să reușească”, a mai adăugat Moga.

Dacă ai ratat momentul, te invităm să urmărești întregul interviu cu Lora și Marius Moga, de la „Dimineața cu Johnny și Soci”!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.