Kiss Music News

Colaborarea verii! Lora și Marius Moga lansează piesa „Vrei să te mint?”

Lora și Marius Moga lansează piesa “Vrei să te mint?”, care are toate ingredientele pentru a fi colaborarea verii!

Lora și Marius Moga lansează single-ul „Vrei să te mint?”, care are toate ingredientele pentru a fi colaborarea verii! Cu versuri catchy și ritumuri ideale pentru o petrecere de vară, „Vrei să te mint?” te binedispune de la primele acorduri. Piesă a fost scrisă de Marius Moga și Tomy Weissbuch, care au și compus muzica, alături de Bogdan Samoilenco.

„Vrei să te mint?” spune povestea unei iubiri cu năbădăi, în care, deși cei doi implicați în relație se joacă de-a șoarecele și pisica, nu s-ar putea imagina să fie împreună cu altcineva.

Iar videoclip-ul este de neratat! Regizat de Kobzzon și poate fi considerat un „epic saga”, actorii principali fiind chiar Lora și Marius Moga. În imagini, aceștia apar în cinci ipostaze diferite, fiecare ipostază fiind reprezentată de o epocă diferită, mai precis Preistorie, Antichitate, Evul Mediu, Epoca Modernă și Epoca Contemporană. Ideea din spatele videoclipului este aceea că iubirea este singurul element ce rămâne neschimbat, indiferent de timp și spațiu.

„Nu știu câți dintre voi știți, dar Marius Moga este cel care m-a descoperit pe mine acum 15 ani. Întotdeauna m-a susținut și a avut foarte mare încredere în mine ca artist. Am învățat foarte multe de la el și mă bucur că după 15 ani, m-a sunat Marius într-o zi și mi-a spus că intră în studio să facă o piesă pentru mine. Faptul că a rezultat într-o colaborare, mă încântă și mai mult, pentru că după atâția ani de lucrat împreună și după atâția ani de prietenie, meritam o piesă împreună. Consider că jumătate din industria muzicală ar trebui să-i spună „te iubesc” lui Marius Moga. Vrei să te mint? El a fost cel care i-a lansat pe mulți dintre noi”, a declarat Lora.

„Mă bucur să cânt o piesă cu vibe bun de vară, împreună cu Lora! Am scris-o piesa cu Bogdan Samoilenco și Tomi Weissbuch și ne-am bucurat că i-a plăcut Lorei instant. A fost foarte fun și la înregistrarea piesei și la filmarea  și sper să le dea oamenilor același mood fresh”, a adăugat și Marius Moga.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.