Kiss Music News

Kanye West s-a întors! Rapperul a lansat noul album și Kim Kardashian i-a fost alături

În plin proces de divorț, Kim Kardashian i-a fost alături fostului soț la lansarea celui de-al 10-lea album.

După o lungă perioadă de așteptare din partea fanilor, „Donda”, al 10-lea album solo al lui Kanye West este aici! Probabil unul dintre cele mai așteptate materiale ale rapperului, nu doar de către fanii lui, ci de toți cei care se întreabă cum se raportează acesta la divorțul de Kim Kardashian.

Cei care au participat la petrecerile private de ascultare a albumului au lăsat să se înțeleagă că piesa „Welcome To My Life” face trimitere la casa pe care vedeta a împărțit-o cu fosta soție. Potrivit unor surse de la un eveniment ținut într-o biserică din Las Vegas, Kanye ar fi izbucnit în lacrimi la auzirea cântecului.

Acum, „Donda” este aici și putem să ne dăm toți cu părerea. Lansarea a avut loc joi seară, pe un stadion din Atlanta. Îmbrăcat în portocaliu din cap până-n picioare, rapperul a apărut cu o întârziere de peste oră în fața celor aproximativ 42.000 de spectatori. Cei prezenți acolo au plătit între 20 și 100 de dolari pentru a asculta în premieră, de față cu artistul, noile lui piese.

În timp ce cântecele răsunau în boxe, el nu a făcut decât să se plimbe în cerc pe întreaga suprafață a Mercedes-Benz Stadium. Nu a spus nimic, dar părea, potrivit Pitchfork, să cânte fără microfon.

Iar pentru cei care se așteptau la ceva picanterii legate de divorțul de Kim, avem vești dezamăgitoare. Versurile noi conțin mai degrabă referințe biblice decât trimiteri la evenimentele recente din viața sa personală.

Mai mult, potrivit TMZ, vedeta și cei patru copii ai cuplului, North, Saint, Chicago și Psalm, au luat și ei parte la evenimentul de aseară, pentru a-i fi alături artistului. Totuși, presa a subliniat că în timpul uneia dintre piese, rapperul repetă versul: „Îmi pierd familia / îmi pierd familia / îmi pierd familia”

FOTO: The Sun

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.