Kiss Music News

Liviu Teodorescu, cununie religioasă cu fast. Primele imagini de la nunta artistului!

Liviu Teodorescu și soția lui s-au cununat religios în acest weekend.

La începutul lunii iulie, Liviu Teodorescu și iubita sa Iulia au spus „Da!” în fața ofițerului Stării Civile, după zece ani de relație. Iar acum a venit ziua cea mare! Ce doi s-au căsătorit religios, în acest weekend, pe 24 iulie.

Artistul a fost cel care a dat tonul, iar distracția a început încă vineri seară. Solistul a avut o super petrecere a burlacilor într-un club de fițe din București, unde a cântat până in zori.

„Am dat cea mai tare petrecere a burlacilor aseară. Astăzi sunt mire, fraților! Am emoții cât pentru 10 concerte la un loc”, a scris el, emoționat, pe Instagram chiar înainte de a păși spre altar.

Înainte de ceremonia religioasă, cei doi au făcut și o ședință foto în mijlocul naturii, într-un peisaj mirific. Astfel, am aflat și cum au arătat ținutele mirilor.

Pentru ziua cea mare, soția lui Liviu a ales o rochie superbă albă, de prințesă, cu un voal imens. Iar mirele a completat-o perfect, îmbrăcat într-un costum alb.

Petrecerea de după cununie, a avut loc, de asemenea, tot în natură, la un restaraunt de lux cu vedere la lac. Cei doi s-au distrat de minune în compania celor dragi și a prietenilor din showbiz și nu s-au ferit să împărtășescă cele mai tari momente pe Instagram. Atmosfera a fost întreținută de Theo Rose și Connect-R, dar și de mulți alți artiști.

Iar în ceea ce privește tortul, și acesta a fost unul special, fiind realizat chiar în fața lor. Ei și-au impresionat invitații cu un tort de bezea, la asamblarea căruia, însăși mireasa a participat, ajutată și de mama lui Liviu.

 

FOTO: click.ro, protv.ro, Liviu Teodorescu Instagram

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.