Kiss Music News

Cum e vremea acolo sus? Lady Gaga, apariție șocantă pe străzile din New York

Botinele lui Lady Gaga au făcut furori pe străzile din New York și pe internet!

Lady Gaga ne-a obișnuit deja cu aparițiile sale surprinzătorare. Însă, ce este nou acum, este faptul că de data aceasta, și-a mutat stilul vestimar controversat de pe covorul roșu, direct pe străzile din New York.

Așa că acum putem adăuga încă o apariție pe lista celor mai scandaloase ținute ale sale. Aceasta a întors toate capetele pe stradă când a apărut purtând o pereche botine cu o platformă de 23 de centimetri. Da, ai citit bine. 23 de centimetri!

Artista, în vârstă de 36 de ani, a îmbrăcat o rochie neagră mulată, cu pene, Magda Butrym, în valoare de 1376 de dolari, la care a accesorizat această pereche de botine spectaculoase. Dar şi periculoase! Încălțările cu care a făcut furori pot fi găsite sub numee de Pleaser Infinity 1020 și costă 113 dolari.

În plus, ea a mai adăugat o pereche de ochelari de soare Dita în valoare de 550 de dolari și o poşetă Mark Cross, de 3.590 de dolari.

De asemenea, trebuie să recunoaștem că Lady Gaga stă bine la capitolul echilibru. În ciuda înălţimii la care s-a urcat, ea a păşit foarte relaxată şi sigură pe ea. Deci, se pare că îi prieşte schimbarea la care a apelat. După cum se poate observa, acesta și-a schimbat și culoarea părului și este brunetă acum.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.