Kiss Music News

Alexandra Stan a primit interdicții de la soț. Ce nu mai are voie să facă artista?

Lucrurile s-au schimbat în viața Alexandrei Stan, după căsătoria cu Emanuel!

Alexandra Stan s-a căsătorit în urmă cu câteva săptămâni, iar vestea i-a luat prin surprindere pe fanii artistei, care nu se așteptau ca marele eveniment să aibă loc în secret. Totuși, Alexandra a împărtășit vestea pe Instagram, unde a publicat și primele imagini de la nuntă.

Între timp, cântăreața a oferit și primele declarații despre căsnicia sa, și a dezvăluit că de când s-a măritat cu Emanuel, lucrurile s-au schimbat în viața ta. Postările sale de pe Instagram sunt mult mai cuminți, iar Alexandra a dezvăluit că soțul său i-a interzis să mai facă topless:

„Eu as vrea să mai fac topless, dar nu mă mai lasă soțul de când m-am măritat. Eu făceam înainte, dar acum…” a declarat Alexandra în cadrul unei emisiuni tv.

Într-un interviu pentru revista Viva, Alexandra  Stan a dezvăluit mai multe detalii despre bărbatul care a făcut-o să spună „Da”, povestind că a fost vorba de dragoste la prima vedere.

Soțul meu este cel mai minunat om pe care l-am cunoscut. Este un om muncitor, credincios, serios și… foarte, foarte sexy. Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni, în urmă cu câteva luni, într-un context social”, a spus Alexandra Stan.

În același interviu, cântăreața a dezvăluit că actualui ei soț i-a fost terapeut, oferindu-i consiliere pe partea de dezvoltare personală. Iar de aici a fost doar un pas către dragoste.

A fost dragoste la prima vedere, din partea amândurora, ne-am îndrăgostit instant unul de celălalt și, după cum vedeți, n-am stat prea mult pe gânduri”, a spus cântăreața.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.