Cool Stuff

Pe cine a mai supărat Kendall Jenner? Vedeta a fost dată în judecată, din nou

Cel mai bine plătit model din lume are din nou probleme cu legea.

Știm, este deja greu să țineți pasul cu acuzațiile care i se aduc lui Kendall Jenner. Vedeta a ajuns din nou în fața instanței, fiind dată în judecată de brandul italian de modă, Liu Jo. Cel mai bine plătit model din lume a fost dat în judecată pentru că ar fi încălcat termenii unui contract.

În plângerea depusă luni, 2 august, la un tribunal din New York, compania italiană o acuză pe aceasta că nu a apărut la una dintre cele două ședințe foto planificate. Pentru acestea, ea urma să primească, în total, 1,5 milioane de dolari, plus o taxă de servicii de 20%.

În documentele obținute de E! News, Liu Jo susține că modelul a participat la prima filmare din iulie 2019 și că până în februarie 2020 îi plătise deja 1,35 milioane de dolari. Cea de-a doua filmare urma să aibă loc, la Londra, în martie 2020, dar din cauza pandemiei de coronavirus nu a putut ajunge.

În plus, se menționează că părțile au fost de acord să amâne filmările pentru toamnă, dar nu au confirmat o nouă dată. Kendall ar fi „încetat în cele din urmă să răspundă companiei Liu Jo” până când compania „a informat-o că ei consideră acest lucru ca fiind o încălcare a contractului și că, prin urmare, contractul a fost reziliat”. Compania susține, de asemenea, că a depus plângerea „după ce nu a avut niciun succes în obținerea unei rambursări”.

Mai mult, Liu Jo a spus că, după ce Kendall a propus să amâne filmarea în octombrie, compania a aflat că modelul „va călători în Italia în septembrie 2020 pentru a face o ședință foto pentru un alt designer”. Probabil făcând referie la colaborarea ei cu marca Versace. Iar acum, compania solicită daune în valoare de cel puțin 1,8 milioane de dolari.

Kendall Jenner, care a fost modelul cel mai bine plătit din lume în 2018, cu câștiguri anuale de 22,5 milioane de dolari, potrivit Forbes, nu a comentat acuzațiile, dar compania sa de management a emis o declarație prin care a respins afirmațiile.

„Acest proces este lipsit de sens. The Society Management, în numele doamnei Kendall Jenner, i-a oferit continuu lui Liu Jo date și locații alternative pentru a-și îndeplini îndatoririle”, au spus reprezentații lui Kendall Jenner.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.