Kiss Music News

Cinci lucruri pe care trebuie să le afli despre Connect-R

Pe 14 august ne dăm întâlnire cu Connect-R pe scena de la Kimaro, cel mai mare festival al muzicii românești.

Pe 14 august ne dăm întâlnire cu Connect-R pe scena de la Kimaro, cel mai mare festival al muzicii românești. Mai e atât de puțin, iar noi abia așteptăm să ascultăm din nou live hituri precum „Tren de vară”, „Rita” sau „Vara nu dorm”. Dar, până ne revedem la Kimaro, te invităm să descoperi câteva lucruri mai puțin cunoscute despre Connect-R. Iar dacă le știai deja, înseamnă că ești un super-fan!

Primul job!

Știai că prima sa slujbă a fost cea de vânzător de ziare în intersecție. S-a angajat apoi ca inginer de sunet la o casă de discuri.

Fotbalul, marea pasiune

Connect-R a jucat fotbal,  timp de 6-7 ani, la juniori, până în momentul în care o problemă medicală l-a împiedicat să mai joace mai mult de 30 de minute dintr-un meci.

Cel mai frumos cadou

Connect-R a povestit că cel mai frumos cadou primit a fost: „Biletele la premiera piesei lui Dan Puric! Îl admir foarte tare – am avut onoarea să mă întâlnesc cu el și, deși e foarte uman, energia lui pare din altă lume”.

Cel mai important tatuaj

Connect-R are o mulțime de tatuaje, însă, cel mai important este cel de pe braț, care reprezintă un portret al părinților săi, însoțit de cuvintele „My Superheroes”. „Prin tatuarea chipului părinților mei am vrut să le mulțumesc că exist și că au avut încredere în mine. Ei sunt reperul meu de stabilitate.”

Își dorea să devină preot

Connect-R a declarat că atunci când era mai tânăr își dorea să devină preot, însă odată cu înaintarea în vârstă și-a dat seama că muzica este calea pe care el vrea să meargă. 

Până ne vedem cu Connect-R la KIMARO, te invităm să asculți noul său single, lansat alături de Smiley!

KIMARO se desfășoară la intrarea în Portul Constanța, la Poarta 1, în perioada 12-15 august, iar timp de patru zile, va răsuna în difuzoare cea mai bună muzică românească din toate timpurile.

KIMARO este un eveniment al Primăriei Municipiului Constanța. Powered by Lenovo Legion. Îndulcit de Laurul. Partener de mobilitate: Exclusiv Auto. Sponsori: Dertour & The Iconic Estate.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.